17 år siden

Selvforkælelse...

Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
22 dage siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
21 dage siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Nogle gange, kære Dagbog, skal man altså huske at forkæle sig selv lidt. Det er nemlig vigtigt at man holder af sig selv og tør vise det til ´både sig selv og andre. Bare fordi man er kommet ud i en lidt uheldig situation er det jo ikke ensbetydende med at man selv er et svagt menneske.
Jeg ser mig selv som en ganske stærk person der ved hvad hun vil det meste af tiden og som prøver på at finde ud af hvad der er godt lige her og nu...

I dag har jeg besluttet skal være en lidt særlig dag hvor jeg giver mig selv lov til at give mig selv en gave som jeg længe har ønsket mig. Har nemlig lige set at den er på tilbud så hvorfor sku' jeg ikke slå til nu?

Havde også i går en virkelig god snak med en af mine veninder og det er altid rart at kunne snakke og have det sjovt på trods af alt det jeg oplever lige i øjeblikket. Det giver ligesom et pusterum at snakke løs om noget helt andet og glemme lidt alle de tanker der drøner rundt i hovedet på mig!

I dag er også en særlig dag hvad angår min Sertralin-behandling! Kære Dagbog, jeg har i dag taget den 7. pille hvilket vil sige at jeg har været på medicinen en uge når denne dag er forbi!!! Det er simpelthen fantastisk og jeg er bare så glad for at jeg holder ud på trods af de generende bivirkninger der var i de første 5 dage og som helsigvis har fortaget sig lidt nu. Det er også en anden grund til at belønne sig selv synes jeg!

Så jeg vender tilbage og fortæller hvordan det gik med projekt selvforkælelse i dag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Selvforkælelse... er publiceret 02/03-2007 12:56 af Wendy Walker (Ashley).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.