17 år siden

Lidt skummelt

Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Kl. 22.50 i aftes holdt jeg midt på en kirkegård og ventede på en kunde !

Meget apropos død og sorg som jeg skrev om i går. Min kunde var altså ikke en genopstået skikkelse som ville køres derfra, men en mand i fyrrende som havde mistet sin mor for en uge siden. Hun var blevet begravet i torsdags, og ville have fyldt 72 år i går. Han havde åbenbart prøvet på at drukne sorgen, da jeg hentede ham på et værtshus. Bagefter kørte jeg ham hjem, hvor han takkede mange gange for at jeg havde lyttet og talt med ham. Havde det bagefter godt med at jeg havde hjulpet ham med at få lidt ro i sindet, selv om det var på en usædvanlig måde.

For et par timer siden var jeg i en hel anden grøft. Jeg viste faktisk ikke, at jeg kunne så mange gloser på knap så pænt engelsk. Kunden faldt i søvn under turen – hvilket er sket mange gange før. Da jeg endelig fik liv i ham prøvede han at gå fra bilen. Jeg greb fadt i han trøje og trak ham tilbage i sædet. Han nægtede at betale og da jeg fandt ud af at han havde penge, skældte ham skælde hæder og ære ud. Efter knap så pæne gloser imellem os, betalte han og gik. Fjols

Der har været mange ” voksne ” mennesker i byen i nat. De brokker sig, bander og svovler over at måtte vente længe, og vil diskutere vores erhverv. Jeg gider dem simpelthen ikke, og vil slet ikke diskutere. De unge mennesker ved at vi har travlt, og at der er ventetid. De bliver som regel glade og kalder en både skat, smukke og sågar gud !

Jeg må hellere finde ind under dynen. Kan mærke trætheden melde sig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt skummelt er publiceret 01/04-2007 05:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.