Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det er lidt sjovt hvordan medgang kan give overskud i hverdagen. Jeg brugte det meste af aftenen og natten i mandags til at gennemgå en masse gammelt skrammel. og denne gang mit eget... og ikke noget fra Marius. Alligevel var jeg tidligt oppe og cyklede på arbejde... 25 km i sadlen på en smuk og stille morgen. Vandet på fjorden var spejlblankt og jeg så rådyr på markerne. Skønt...

Desværre skiftede vejret i løbet af dagen, til modvind og overskyet. Så hjemturen var i direkte modvind, og da jeg var på vej op af den stejleste bakke, stadig med 15 km hjem, startede regnen - rigtig regn, et minut og jeg var gennemblødt. Det eneste regnen fremkaldte hos mig var latter. Latter, og en fornemmelse af lykke; hvor var det dejligt at sidde der i elementernes rasen og alligevel føle overskud i kroppen, så regnen fik mig bare til at træde endnu mere i pedalerne.

Trods modvinden kom jeg hjem i samme tid som jeg plejer, men jeg var nu godt brugt... og en time senere stod jeg alligevel i træningssalen sammen med de andre drenge, og jeg overlevede endda.

Og igen morges tog jeg de 25 km på cykel, i det fineste vejr... og nu er det selvfølgelig blæst op og begyndt at regne. Med lidt held er der atter dømt latter anfald i bakkerne langs fjorden. Jeg har det i hvertfald som om intet kan slå mig ud for tiden, og i aften kommer ungerne - hvad kan jeg sige andet.... jeeeeeehaaaa ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overskud er publiceret 16/05-2007 12:56 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.