17 år siden

Ikke helt berettiget skideballe

Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Det var ikke min far som havde givet påhænget lov til at komme, men derimod hans besøgsveninde. Han fortalte, at han havde afvist hende tre gange i telefonen, og da hun ringede fjerde gang, havde hans besøgsveninde taget telefonen og givet hende lov. Forstår ikke sammenhænget i at hun har givet lov, når hun tidl. har givet udtryk for - at hvis hun kom imens hun var der, så gik hun. Det er ikke alting man skal forstå !

Undersøgelsen på på neoulogisk gik rigtig godt. Noget af det medicin min far får imod parkinson har under sjældne kendte bivirkninger svimmelhed og distræthed. Vil i første omgang prøve at rykke medicineringen så han skal have første gang kl. 07.00 og sidste gang kl. 18.00. Indtil i dag har det været kl. 10.00 og 22.00. Håber at det vil være nok til at stoppe hans vandreture midt om natten.
Derudover vil han ved henvendelse fra områdecenteret, MEGET GERNE ANBEFALE en rollator pga. min fars svimmelhed og fysiske formåen. Han skal ikke forvente den store bedring, da begge dele er en del af sygdommen, og at der med tiden kan/vil komme yderligere forværring. Det som vi har oplevet som at han spurter af sted, er en naturlig reaktion på at han føler at han er ved at falde forover. Det ser lidt voldsom ud når han samtidig tripper ;-D
Vi køre direkte fra neoulogisk og over til områdecenteret. Kontaktede sygeplesken som havde med min far og doseringen at gøre, for at fortælle om de ændrede tider. Gik derefter ind til ergoterapeuten. Hun kendte ikke til afgørelsen mht. rollatoren, da det var hendes elev som stod for dette. Fortalte hende om OVERLÆGENS anbefaling, og at de meget gerne måtte kontakte ham vedr. yderligere spørgsmål. Lagde ekstra tryk på overlægen, hvilket jeg fornemmede irriterede hende. He he

Holder fri i dag. Måske ikke den bedet valgte fridag, da der sikkert er/bliver travlt pga. at folk har fri i morgen. Men jeg bliver simpelthen nød til at få lidt ro på. Synes at jeg roder rundt i tanker, følelser, og skidt og kanel. Det sidste er det mest håndgribelige, og der jeg vil starte med at sætte ind. Ikke fordi at her er særlig rodet eller beskidt, men der er mange helligedage pga. ryggen ikke har ville makke ret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke helt berettiget skideballe er publiceret 16/05-2007 17:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.