17 år siden

Er jeg bare for nærtagende

No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hvorfor dælen skal alting være så fandens til besværlig, og hvorfor kan de såkaldte ” uddannede kloge hoveder ” ikke tage mine synspunkter og holdninger alvorlig. Nåå ja- jeg er jo bare pårørende ! Jeg er ikke i stand til at se med de rigtige briller, da jeg er følelsesmæssig involveret, og derfor måske lidt for overbeskyttende og nærtagende. Ja gu fanden er jeg nærtagende, når det gang på gang skal være en kamp at komme igennem systemet.
Ergoterapeuten mente ikke at der er grundlag for en rollator, da han jo går fint. Det eneste som hun kunne konkludere var, at han havde en trippende gang, hvilket kunne henledes på sygdommen. Jeg måtte endnu engang pointere at det ikke var hans generelle gang, men svimmelheden og diskosprolapsen som lå til grund for ansøgningen. Det som vi oplever som at han spurter af sted, er en ubevist reaktion på at han føler at han er ved at falde fremover. Fortalte hende også om at han var fuldstændig ødelagt efter deres gåtur sidste gang, og om hvordan svimmelheden tager til når han standser op under hans gåture med hunden. Samtidig har han svært ved at stå i kø når han er ude at handle pga. smerter. Hun havde talt med overlægen og indgået et kompromis om at se tiden an til efter han har været til undersøgelse på sygehuset vedr. hans diskosprolaps i august. Hmm… Gud nåde trøste hende hvis han en dag falder og kommer til skade !
Fik besked om at vi kunne jo søge igen hvis vi ikke var enig med hende, hvortil jeg svarede - Ja tak gør lige det .

Skal have fat i lederen på stedet hvor André bor. Er ved at være negativ over at han gang på gang fortæller om trusler fra medarbejdernes side. F. eks hvis han ikke gør det han skal, så kan han ikke være der mere. Den slags trusler er fuldstændig absurde at slynge ud i flæng, som jeg opfatter de er blevet. I stedet skulle de måske gøre noget mere ud af deres konfliktløsning / håndtering. Det er ikke en alm. gruppe unge de har med at gøre, som de bare kan smide ud. Der er heldigvis fundet en dato for det næste møde, så det er jeg spændt på.

Nå må hellere finde de positive energier frem. Det er min lille mands fødselsdag i dag, og jeg vil gerne have ham med ud at spise. Han ønskede ikke at holde en fridag, og sagde – med sådan en chef, så er det en fornøjelse at være på arbejde ;-D
Ja ja det kan man jo tolke som man vil….. Hvis han holdt fri, så var han jo tvangsindlagt til at se på chefen til hun skulle på arbejde. Så er spøgsmålet – hvorfor er det en fornøjelse at være på arbejde ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg bare for nærtagende er publiceret 30/05-2007 14:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.