Chefen er sur på mig..

Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Var jeg bare glad for at få fri i fredags! Min afdelingsleder var så sur på mig, som hun ikke har været længe.

Og hvorfor??

Vi har besøg af 2 udenlandske gæster for tiden, i forbindelse med noget der hedder EU-HOPE-Projekt. En kvinde fra Irland og en mand fra Frankrig. Her i dag skulle ryge-stop-instruktørerne så holde møde med dem og de fortalte, at ingen af dem er specielt gode til engelsk. Men de vidste, at jeg havde været i England som au-pair i 7 mrd. - godt nok helt tilbage i 1991, men jeg kan engelsk når jeg skal og det sidder i "rygradden" hvis man kan sige det på den måde. Derfor spurgte de mig, om jeg ikke nok ville sidde med ved mødet som "åben tolk" som de kaldte det. Bare som en støtte for dem, når de blev usikre på noget. De ville endda få en anden til at passe telefonen for mig imens jeg var væk.

Og eftersom de er på samme gang som vi er, og deres kontor er lige overfor hvor jeg sidder, så kunne jeg ikke se noget forkert i at sige ja. Jeg har jo altid betragtet dem som en del af vores afdeling, så hvorfor ikke hjælpe dem når de spørger???

Men det var åbenbart forkert af mig at sige ja, for da jeg senere fortalte min afdelingsleder L. at jeg havde sagt ja, blev hun mildest talt eddike-sur. Hun sagde, at rygestop-instruktørerne ikke kunne tillade sig, at komme og lægge beslag på mig i arbejdstiden. Og at jeg burde havde spurgt hende først, inden jeg sagde ja. Og sådan blev hun ved i den dur.. inden hun drejede om på sin hæl og skred ind på sit kontor. Og der kunne jeg så bare sidde og ikke rigtig vide hvad jeg skulle gøre.

Da det så endelig blev tiden hvor jeg fik fri, gik jeg forbi hendes kontor, bankede på og spurgte "Jamen, hvad så med på mandag?"
Hun svarede - stadig lidt sur - at, nåe ja, nu havde jeg jo lovet at være med til mødet, så skulle jeg da også deltage. Men hun ville i hvert fald tage en snak med dem og ....... Og så måtte jeg også gerne deltage i afskedsmiddagen onsdag aften kl.18.30, når jeg nu var involveret. Så ønskede vi hinanden god weekend - og så gik jeg. Fri - endelig weekend - hjem og øve lidt engelsk, bedst at være klar til mandag.

Nu er min del af mødet så overstået og det er gået ganske godt. De fik da brug for mig flere gange, så det var godt jeg var med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chefen er sur på mig.. er publiceret 11/06-2007 11:00 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.