Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Vi havde en rigtig god sct. hans aften i lørdags. En af mine veninder, S., var på besøg. Jeg hentede hende kl. 18.00 og imens gjorde min mand grillen klar. S. havde lavet snobrødsdej af flüte-dej og havde lavet 2 slags grønne salater. Jeg havde købt en grill-bakke med 3x3 forskellige slags kød. 1 stk. af 3 slags til os hver. Og så havde jeg købt en bakke kartoffelsalat, cola og jeg havde cider med hjem fra min tur i Sverige. Og S. havde en pose chips med. Så der var lagt op til en rigtig lille grillfest for os 3.

Vi dækkede op på vores havebord udenfor - solen skinnede og vejret var jo godt. Grillen stod ude midt på græsplænen, hvor min mand var grillmester (selvfølgelig). Maden var rigtig rigtig lækker og vi kunne næsten ikke spise det hele.

Da vi var færdig med at spise kødet og kartoffelsalat m.m., tog jeg S. med rundt på en lille havevandring. Det var længe siden hun havde været på besøg og set haven. Derefter tog vi to havestole hen foran grillen, satte snobrød på de medbragte bambuspinde og så sad S. og jeg der og bagte snobrød over grillens gløder. Og de blev da gode nok.... selvom de skulle skylles ned med cola...

Nu bestemte vi os så for at det var ved at være tid til at synge midsommervise. Så jeg skrev den ud fra nettet i to eksemplarer (kom først senere i tanke om at den måske stod i min højskole-sangbog) og så sad min veninde og jeg der foran grillen og sang midsommervisen - ligeså lavt, så naboerne ikke skulle hører os. Men S. ville gerne synge mere, så jeg hentede min højskolesangbog og min DGI-sangbog og så sad vi og sang udvalgte sange derfra. Og det var bare så hyggeligt. Jeg sang de sange da jeg gik på efterskole og senere da jeg gik til genoptræning på Vejlefjord Centeret. Ellers har jeg ikke sunget, da jeg ikke lige kommer nogle steder hvor man sådan synger. Og der er ikke lige nogen "kor" hvor man synger den slags sange her hvor jeg bor. Jeg har ihvertfald ikke kunnet finde dem. Så det var helt dejligt at sidde der foran grillen en lun midsommer-aften sammen med en god veninde og synge disse sange sammen med hende.

Da kl. blev omkring 23.00 begyndte S. at blive træt, så vi pakkede hurtigt sammen og jeg kørte hende hjem. På vej hjem til S. så vi flere flotte bål.

Men selvom vi kun havde ild i vores grill, havde vi da haft en alletiders Sct. Hans aften - stille og rolig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget God Sct. Hans aften 2007 er publiceret 25/06-2007 11:05 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.