Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Yes. Så får vi endelig et nyt komfur. Det gamle er altså også ved at være livsfarligt. Så sent som i går aftes slog det relæet fra og tog alt strømmen i hele huset - bare fordi vi tændte for en af pladerne, da vi skulle lave aftensmad!

Nu er komfuret altså også ret gammelt. Det er 17 år gammelt. Det stod i lejligheden/huset da vi flyttede ind og det har haft 2 ejere før os. Så det har udtjent sin tid. Og det fungere bare ikke mere. Vi har sat kiler ind under for at løfte det fra gulvet, for ikke at få stød når vi rører ved det. Alle 4 plader er vind og skæve og der flyver små sten ud fra siderne på pladerne når de er tændt, så når vi står og laver mad, skal vi nogle gange passe på ikke at blive ramt. Når pladerne er tændt bliver hele overfladen på komfuret brandvarm. Ovnen kan vi ikke rigtig bruge fordi ovenlågen er gået i stykker og ikke kan lukkes - medmindre vi hamre den i med vold - og hvornår risikere vi så at glasset revner?

Men i går fik min mand endelig taget sig sammen til at ringe til viceværten og forklare situationen og midt på formiddagen kom der så en ud og så på det. Han var ikke et øjeblik i tvivl. Det komfur duede ikke mere og det kunne ikke betale sig at reparere det - vi skulle have et nyt. Så vi får et nyt komfur i næste uge. Jeg er bare så lettet. Så glad. Jeg føler at der er faldet en sten fra mit hjerte. Endelig en ting mindre at bekymre sig om. Og VVS-manden kom også igår og kom vand på vores fyr så det holdt op med at larme. Nu må vi så se hvor lang tid der går denne gang inden det begynder at larme igen.

Der var også lidt i vejen med køleskabet (håndtaget til fryseboksen er gået i stykker - retter faldet af og den nederste liste er faldet af) Men ham der var ude fra vicevært-kontoret sagde til min mand, at der var lavbunde i deres kasse, så vi må vente lidt med køleskabet. Og det kan vi da også. Vi har et ekstra frysskab som vi bruger mere. Og komfuret er nu engang vigtigst. Jeg glæder mig virkelig til jeg får mit nye komfur i næste uge. Jeg ved ikke hvad det bliver for et, men min mand hørte vist ham vice-fidusen snakke noget om glas-keramisk..... Lige meget hvad det bliver for et komfur, så er jeg bare glad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Yes! Nyt Komfur! er publiceret 29/06-2007 11:21 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.