Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Jeg er så gal ligenu. Hele ugen har vi kæmpet med hjemmesygeplejerskerne om at få medicin til min mand - og det drejer sig om SØLLE 3 PILLER !!! som de ikke ville komme ud med til ham. Det synes jeg er lidt for groft.

Det startede i sidste uge - hvor vores læge selvfølgelig havde ferie. Hjemmesygeplejen plejer at komme med medicin til min mand hver tirsdag mellem kl. 8.30 og 9, og normalt går det da også godt nok og de kommer til tiden. I sidste uge, da min mand havde fået sin uge-ration medicin, skete der det, at han om onsdagen kom til at tage både morgen og aften-medicin på en gang fordi han var forvirret. Han ringede til hjemmesygeplejen med det samme han blev klar over hvad han havde gjort, og forklarede sit lille uheld. En hjemmesygeplejerske sagde til ham (og til mig) at han skulle tage aftensmedicinen fra mandag aften og lægge den i rummet til samme aften og tage den så sent som muligt og så ville der komme en sygeplejerske ud med det manglende medicin (3 piller) til ham mandag aften, så han ikke kom til at mangle det der. Så sådan gjorde vi, jeg tog på job, kom hjem og henad ved 16.00-tiden ringede telefonen. Det var så en anden hjemmesygeplejerske, der i et ret skarpt tonefald fortalte, at hvis min mand ville have noget medicin, så måtte han have sin læge til at ringe til dem og bekræfte, at han måtte få udleveret noget ekstra medicin. Ellers kunne han ikke få noget. Og da han sagde, at vores læge var på ferie, påstod hun at han løj og at hun lige havde talt med vores læge. Da min mand så nævnte den aftale der var lavet med den sygeplejerske om morgen, fik han blot at vide, at den ikke længere gjalt.

I 3 dage prøvede min mand at ringe til vores egen læge, men fik kun fat i telefonsvaren, for selvfølgelig var vores læge på ferie og klinikken var lukket. Og i 3 dage ringede min mand til hjemmmesygeplejerskerne og forsøgte at tale dem til rette og få dem til at komme med hans medicin mandag aften som lovet. Men nej, de blev bare mere og mere grove overfor ham. Endte tilsidst med at sige, at så måtte han jo klare sin medicin selv fremover, for det gad de ikke komme med mere.

I går aftes var det mandag aften. Der kom ingen med medicin til min mand, så han fik ingen medicin i går aftens. Her til morgen, da kl. var 8.30 var de ikke kommet med medicinen endnu. Og min mand er stærkt afhængig af at få sin medicin på faste tidspunkter - og det tror jeg at hjemmesygeplejerskene ved. De bruger det bare til at straffe min mand fordi han gør lidt oprør. Jeg ringede fra mit arbejde her 9.20 for at hører, om han havde fået sin medicin. Det havde han ikke. Men han havde ringet til dem og de havde været ret ligeglade, "skulle han have medicin? Nå jamen, så skulle de da lige se hvor langt hun var på sin rute og hvornår hun fik tid til at komme forbi ham" sådan en ligeglad attitude. Min mand kan gå i medicin-chok og skal indlægges hvis han ikke får sin medicin til tiden og det er deres skyld, hvis det sker, men det er de åbenbart ligeglade med.

Ville ønske jeg vidste hvem vi skal klage til over den dårlige behandling vi får af de hjemmesygeplejersker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget JEG ER SÅ GAL !!!! er publiceret 17/07-2007 09:57 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.