Israel
Salomon
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Sidder bare og keder mig lige nu, det er søndag. kl. er 17:17 og jeg er ved at få migræne.
Kender i de dage, hvor man bare har lyst til at skrige, og så bagefter føle at alt bliver bedre? Sådan har jeg det lige nu, jeg føler mig fortabt.
Jeg kender ikke mig selv, jeg elsker ikke mig selv. Og hvis man ikke elsker sig selv, hvordan skal andre så gøre det? Jeg griner, smiler, snakker, råber, hvisker, tænker.. men alligevel føler jeg, at jeg er forkert. Du forstår nok ikke hvad jeg mener, men vil prøve at forklare.
Når man griner, kommer det helt nede fra maven, og man kan mærke at det kilder. Man bliver forpustet, og for nogle gange ondt i kinderne. Når jeg griner, kommer det fra hjernen. Jeg føler at jeg skal grine for at være med. Jeg mener det ikke. Jeg kan ikke mærke det i maven eller i kinderne. Jeg gør det af pligt.

Kender du ensomheden?
- Det som snoer sig vejen igennem dine organer. Det som skære hul igennem dine følelser. Det som får dig til at græde af smerte.
Jeg synes ikke jeg er ensom, ment sådan at jeg er helt alene. Blot, at jeg mangler en som kan elske mig, en partner. En som vil kendes ved mig, for den jeg er. En som vil sige søde ting til mig, og mene dem. En som vil kærtegne mig, og jeg kan mærke at han vil. En som, vil have mig.
Men ting som kærligheden, ting som ensomheden. Er desværre ikke noget jeg selv styre.
- Den dejlige følelse af at være forelsket. Har jeg ikke oplevet. Jeg har oplevet følelsen af at være ulykkelig forelsket. I en som man aldrig ville kunne få. En som aldrig vil elske mig, som jeg elsker ham. Ordet elske, er stort. Og jeg ønsker blot at kende dets betydning.

- Når jeg sider og laver mine lektier, kan jeg for det meste ikke koncentere mig. Jeg tænker på fremtiden, og hvad den måtte bringe. Er den negativ, eller er den positiv. Jeg sidder for mig selv og bliver stille skræmt af tanken om livet. Hvad sker der? hvem vil være i mit liv? hvordan skal jeg dø? Vil jeg blive efterladt? Får jeg børn? hvad bliver mit job? Kommer jeg ud og rejse? Bliver jeg syg? Kommer jeg galt afsted? Hvad sker der i fremtiden??

Jeg vil jo bare så gerne være lykkelig. Nogle som kan hjælpe mig med, at finde den rette vej?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mine tanker er publiceret 12/06-2007 17:38 af Neupart.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.