13 år siden

At give slip og komme videre

Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
3 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
5 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Uhyggelig Halloween...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvor blev mit af?
roed
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
10 måneder, 18 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
5 år siden
Det er godt svært for mig at komme op af ”hullet” og komme videre. Det er bestemt ikke fordi jeg længere tror på, at Tina i morgen står og banker på min dør, og siger undskyld for det der skete. Men, et eller andet i mig håber nu stadig på det at det sker. Sig det bare, jeg er håbløst naiv på det punkt. Jeg kan bare ikke give slip på hende… hun var bare, ja som en engel… (ved godt jeg har ”et eller andet” med engle, men netop derfor er det måske så svært at slippe hende).

Det her ellers ikke skortet på gode råde… snublede også selv om et par på nettet, som i øvrigt gik fint i tråd med de tråd jeg har fået her på stedet.

”make out and move on” var et af rådene. Find en ny kæreste, så glemmer du hurtigt den gamle. Tja, det virker måske for nogen, men jeg tror der ville være står risiko for, at jeg ville komme til at sige Tina til en ny date, så meget savner jeg hende… så den ide er nok knap så skudsikker. Men mindre jeg selvfølgelig kan finde en date, der også hedder Tina. Så burde min lykke være gjort.

”Fokuser på de negative sider af eks’en”. Jeg kan godt se, at det er fint et råd… hvis ellers man har haft en pilrådden kæreste, med rigtige mange skyggesider. Tina havde kun én negativ side; den at hun skred. Hvilket så gør det lettere at fokusere på det.

”Brug energien på din karriere”. Svært med klumpfoden, så den sidder på, foregår mit arbejde fra hjemmearbejdspladsen. I øvrigt holder alle ferie og alt står stille.

”Fysisk træning er godt”. Ja, det er også mit vidunder middel. Desværre er jeg fanget, ikke med kæde og jernkugle om foden, men gipsen virker faktisk på samme måde.

”Smid alle minder og ting ud”. Ja, nu har jeg i hvert fald sat alle hendes ting ud i garagen, og låst ind til det. Ved godt det ikke helt er at smide det ud, men nu er de i hvert fald ud af sind. Men jeg bare ikke færdig med hende endnu.

I morgen ringer jeg til min nabo, og spørger om han stadig vil hjælpe med at lave hesteboksene. Det går jeg ud fra han vil, og så køber jeg altså de to heste fra Fyn. Det er måske et vanvittigt projekt, specielt netop nu. Og det er derfor jeg gør det. Savner at lave krævende og udfordrende, og det bliver det her. Desværre også temmelig dyrt, men skal det være så skal det være. Med lidt held kan jeg få Lady og Mascot her til næste weekend, og så er det slut med at gå at føle sig Palle alene i verden… håber jeg i hvert fald.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At give slip og komme videre er publiceret 22/07-2007 23:20 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.