Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
4 dage siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Enden sig nærmer... på sommerferien, har det altid underligt på denne dag, kan ikke rigtigt forstå at i morgen går det løs igen.
Det er lang tid siden jeg har skrevet. Har haft drøn på hele sommerferien, men har været rart, bliver så sur af at kede mig.
Startede ud med fem uplanlagte dage i Norge, der er flot og vældig hyggeligt. Vi fiskede efter laks, han bed ikke, som man siger i Norge, bare på norsk! Har aldrig fisket før, men det var såmænd spændene nok, indtil min lillebrors ven fanger en gigantisk torsk, da vi venter på færgen, og jeg finder ud af hvilken barbarisk sport fiskeri er. Håber ikke jeg fanger noget til næste år!!
Så var vi nogle dage i Holland, kørte på motorvejen i Tyskland, det var sjovt indtil vi nåede Holland og holdt i kø i to timer. Fik stort set ikke leget turist i Holland og besøge familie, var i en forlystelsespark og et stormagasin, Amsterdam gemte vi pludselig til en anden gang. HMF.
Så arbejde jeg på posthuset tre uger, det var støvet, men heldigvis ikke så vådt som jeg havde frygtet. Det var okay, lærte min rute og kollegaer lidt bedre at kende, og fik spist min ration af kanelsnegle op for de næste tre fire år.
Derefter var jeg lige en smuttur i KBH og se Rolling Stones med mine forældre.... Ubeskriveligt fucking fedt, helt klart bedre end Aerosmith og kan ikke forestille mig at je gnogensinde kommer til en større koncert, for er der noget større band?!
Så en uge ved Vesterhavet med nogle venner fra klassen, det var også hyggeligt, vi fik holdt nogle gode fester, og fyret noget inddirekte humør af, ubeskriveligt latterligt sjovt, og må hvis nøjes med at afsløre at mit nye navn er Berta.
Tilbragte lige de sidste par dage sammen med mine forældre i deres sommerhus. De solgt deres hus´og min far er begyndt på sit nye job. Bliver da lidt undelrigt at ens forældre bor næsten tre timer væk, men bliver godt for dem.
Er ret så rastløs, er begyndt på en novelle til konkurencen fra Højers forlag, men nu må vi se om jeg bliver tilfreds med den. Har også skrevet en til den science fiction konkurence der kører, men den er blevet fire fem sider for lang, og så har jeg ikke formået at holde mig helt inden for emnet, desuden er jeg i tvivl om det overhovedet er sciencefiction, har kun læst galakseblafferes guide til universet, hvis Harry Potter er fantasy...
Glæder mig til at komme i skole i morgen (må være supernaiv eller bare dum), vi starter med frømobning og rundstykker, men vil videre med noget forberedelse til spansk, der slog mig nat, da jeg lå vågen, at jeg ikke kunne huske hvad at bo hed eller hvordna man bøjer at være. Ret så grusomt hvis jeg skal til lære bøjningerne igen, håber jeg kan finde dem frem fra et kælderskab et sted derinde og bare støve dem lidt af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Enden sig nærmer er publiceret 14/08-2007 16:21 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.