Et skoleår er næsten gået

Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ved at være et stykke tid siden jeg har skrevet herinde. Har afsluttet min læsning af religion i dag, har lige tid til at læse mine noter igennem i morgen tidlig, og så klokken 12.48 går det løs.
Skal forsvare et 12-tal, irreterede mig lidt i starten, men blev enig med mig selv om at, hvis jeg bare fik 7 eller derover var det fint, gider ikke gå at ærge mig over det, desuden tæller årskaraktererne også med. Gør bare mit bedste, og har læst godt op, religion er også vildt spændende så det har ikke været det store problem. Overvejer faktisk lidt at læse det på universitetet.
Egentligt sjovt da vi startede året op bad min religionslærer os om lige at skrive en seddel hvor vi forklarede hvad vi troede på, bare til hende. Jeg skrev på min seddel at jeg troede Gud og godt kunne lide tanken om.. nu har jeg glemt ordet... kreativ skabelses, det de alle sammen vil have børnene til at lære i de amerikanske skoler, en ret fundamentalistisk tankegang, og at jeg var delvistimod abort.
Jeg kan huske at jeg nogen gange bad og havde overtaget den katolske tradition med at gøre korsets tegn for mig, og nu går jeg og overvejer om jeg skal melde mig ud af folkekirken. Det er en lidt voldsom udvikling på et år, den er selvfølgelig kommet gradvist, men alligevel. Griner lidt af mig selv, for efter jeg har arbejdet med bibelen og set på hvordan den er opbygget og hvor meget politisk der er bygget ind i den osv. kan jeg ikke forstå mig selv. Går selvfølgelig stadig ind for næstekærlighed, men efter at vi har læst Nietsche, Freud og Sastre er verdens meningsløshed blevet meget nemmere at acceptere, det er lidt svært at forklare uden at bruge flere sider. Men det er rart at jeg har kunnet placere den løftede pegefinger på min egen hånd.
Det viser også lidt den udvikling der er sket med mig det sidste års tid, jeg tror jeg havde brug for syndforladelse og trøst efter 10. klasse året.
Det viser vel at jeg er blevet stærkere, måske mere voksen på en måde, men ikke altid har netop vasket op fra de sidste fire dage...!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et skoleår er næsten gået er publiceret 11/06-2007 19:58 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.