16 år siden

Ungdommen nu til dags

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så tager man højere hånds pegefinger og tommeltot op af lommen og derefter bla bla bla. Utrolig at alting skal skæres ud i pap for at det giver en mening. Havde ”hyret ” teenageren til at varte os og vores gæster op, mod betaling selvfølgelig, hvilket næsten var, og efterfølgende har været et større arbejde end at havde stået for det selv. Var tidlig oppe og kunne konstatere, at efterladenskaberne stadig stod hvor vi forlod dem. Ikke noget med at rydde det af vejen, selv om vi havde bedt derom, men det kommer til af svige til egen r.. Fortæller den unge mand - at hvis nu, så havde der været betydeligere mere i lønningsposen end som så. Plejer bestemt ikke at værre nærig, men forventer noget for noget.

Af skade bliver man klog, men sjælden rig, siger man. Jeg ved ikke rigtig. Jeg er blevet rig på endnu en erfaring om at jeg ikke er en super women, eller skal prøve på at være det.
Flyttede lidt rundt på møblementet stuen fredag, så der var mere og bedre plads til vores gæster. Ville vende stuebordet 90 grader, gik ned i knæ og drejede bordet. Da jeg rejste mig igen var jeg ikke i tvivl om at – det skulle jeg ikke havde gjort. Øv øv øv
Gennemførte min nattevagt fredag, men måtte ringe til vagtlægen lørdag for at få opdateret medicinskabet. Fik så jeg kunne lave den cocktail jeg på et tidspunkt fik anbefalet af en anden vagtlæge, og lå så mere el. mindre på langs indtil vi fik gæster. Havde kanon dårlig samvittighed over for at Claus skulle stå for det meste mht. forberedelserne, men det tog han i stiv arm. Efter min medicinske knockout gik det bedre, og havde en rigtig hyggelig aften.

Kan mærke at kroppen ikke er helt oppe på dupperne i dag, og tror den vil have godt af lidt mere ro og hvile inden jeg skal på arbejde ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ungdommen nu til dags er publiceret 02/09-2007 11:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.