16 år siden

Et skridt nærmere

Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Træt og udmattet efter en fantastisk bytur igår, sidder jeg her og skal forstille at lave lektier. Hmm. Men det var så fantastisk igår. Meningen var at vi skulle have været i byen sidste weekend, men alle meldte ligesom fra i sidste øjeblik. Super nederen. Så igår var vi afsted. 8 tøser herhjemme - længe siden noget så hyggeligt er hændt. Det var bare dejligt. Vi havde spurgt drengene også, men nææ nej. "I snakker fandme mere end i drikker". Jojo, men sjovt nok synes i også altid at vi er nogen små stive grise. Det er som om de to ting bare ikke rigtig hænger sammen. Og det lykkedes os også denne gang - forbavsende nok. ;)
Afsted kom vi og mødte dejlig mange mennesker. I min fantastiske beruselse hilste jeg på Gud og hver en mand, som jeg havde det mindste kendskab til. Folk, som jeg måske kun har mødt en gang og knap nok kender navnet på. Det er det fede ved at være fuld - at smide hæmninger.
Mødte en af Je's veninder, som det var lidt tvivlsomt om jeg var inde i varmen hos. Ved ikke om det skyldtes hendes fuldskab eller om det var oprigtigt, men i hvert fald, så var der ikke andet en knus, kram og dansen tilovers til mig. Dejligt. Fik danset adskillige danse med mange fremmede mennesker. En meget dybsindig samtale med Cr. blev det også til. Om hvordan fyre opfører sig overfor piger - hvor nedværdigende de kan være og hvor meget de kan hakke på os, men hvor meget vi stadig bare bliver hængende. At det er noget af det der tiltrækker os, fordi vi egentlig heller ikke har lyst til at det er os der skal have nosser i forholdet. Eller ja. Den var meget lang, og det gik op for mig hvor meget fyre egentlig er fuldstændig bevidste om virkningen af deres handlinger. For helvede hvor er det irriterende.
Klokken 5 lå jeg dejlig varmt under min dyne, stadig godt beruset og godt deprimeret over at skulle op på arbejde 2 timer senere.
Tyve minutter i 8 vækker min mor mig, og spørger om jeg ikke skal til og op. Stille og roligt går det op for mig at mit vækkeur ikke har ringet 7.15, som det skulle og at jeg skulle møde om 20 minutter. Underligt nok, får jeg ikke stress over det. Skynder mig da lidt, men så heller ikke mere. Jeg måtte sande at jeg stadig ikke var ædru og møder beruset op på arbejde til adskillige kommentarer om mit udseende og min stemme. "Anne, du ligner lort". Tak chef. Tak. Men jeg kom igennem dagen og kan se frem til endnu en hel dag på arbejde imorgen. Altså mere herligt bliver det ikke.
---

Jeg er bestået teori!! Det er SÅ dejligt. Var oppe i torsdags. Troede helt seriøst ikke på at jeg ville bestå. Og det er ikke engang for sjov. Tror aldrig jeg er bestået en prøve til teori. Måske 1 eller 2 gange. Ellers har jeg haft 7-9 fejl hver gang. De prøver jeg har kørt herhjemme er jeg bestået nu her til sidst. Ellers aldrig. Det var knald eller fald. Men bestod med 2 fejl. Hvor er det fedt. Aldrig mere teoriundervisning. Kun køretimer tilbage. Ca. 3 uger, så skulle jeg gerne have mit kørekort. Hvis jeg består første gang selvfølgelig. Det vil jeg.
Både min mor og søster har sagt at de ikke havde troet at jeg ville bestå. Tak for tilliden familie. Min far var så stolt af mig. Han er så sød.
Skal på glatbane på fredag. Det tør jeg slet ikke. Det der med bare lige at skulle trække håndbremsen og dreje rundt, den er jeg ikke helt frisk på. Puuh. Grumme grumme sager.
---

Biografturen med Je. var ganske fantastisk. Super hyggeligt. Endte med at skulle se "Simpsons". Jeg hader Simsons. Eller, normalt hader jeg det. Men tror jeg skal til at give det en chance, for filmen var ganske enkel skide morsom. Prøvede i starten at holde min latter tilbage og benægte at jeg synes den var sjov. Men holde den gennem hele filmen, kunne jeg ikke og jeg måtte til min store irritation indrømme at den var sjov. Gik hjem til ham efter filmen, for at være der 1 time. Hmm. Hans mor og søster er lige flyttet i lejlighed, så var lige oppe og hilse på dem. Modtaget med knus og kram af hans mor. Inviteret på middag. Det er vildt så åben hans mor er. Men super fedt. Dejlig kvinde.
For én gangs skyld kom vi også til at snakke om os to. Sad og snakkede hjemme hos ham, da der bliver stilhed og han kigger på mig. Stille lægger hånden på min mave. "Anne, jeg har aldrig været så splittet før. Du ser super godt ud i aften og det eneste jeg bare har lyst til lige nu, er bare at være tæt på dig".
Mig: Ej Je. Hold nu op.
Je: Hvad nu?
Mig: Jeg kan ikke blive ved med det her. Jeg mener helt seriøst at du skal finde ud af hvad du vil med mig.
Je: Det ved jeg godt. Lige nu vil jeg ikke andet end at være sammen med dig. Men er bange for at fortryde det imorgen, og det ved jeg, vil såre dig.
Mig: Ja, det vil det. Men Je. Du vil jo ikke være min kæreste.
Je: Det ved jeg ikke. Det der også holder mig tilbage er også dine veninders holdning til mig og os.
Mig: Ej, bullshit altså. Det er så meget bare en dårlig undskyldning, for det har aldrig generet dig før.

Videre kom vi ikke rigtig. Ville gerne have mig til at overnatte. Men for det første, havde jeg ingenting med til skole dagen efter og for det andet ville jeg aldrig nogensinde få lov til det. Vi snakker meget sammen, og chancen for at vi "kommer til" at være sammen på et eller andet tidspunkt er der. Den er endnu ikke væk.
Havde egentlig fået det fint med at han skulle på date osv. Men så siger han det der. Og så har jeg det ikke okay med det længere. Han sidder på date lige nu. Ved ikke helt om jeg har lyst til at høre om den imorgen når jeg ser ham. Men på den anden side vil jeg høre alt.
Ved heller ikke om jeg vil være hans kæreste. Hvis jeg skal være helt ærlig. Men jeg vil heller ikke bare være hans ven. Ikke engang bare hans bedste veninde. Han siger det vil hjælpe at vi ser hinanden tit. Bullshit. Den holder ikke. Det hjælper ikke mig i hvert fald.
Jeg ved det ikke. Kan bare godt lide ham. Lide at snakke med ham og se ham.

Ej, skal også igang med mine lektier. Er slet ikke hjemme imorgen. Åhh.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et skridt nærmere er publiceret 01/09-2007 20:20 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.