16 år siden

Damen med plæneklipperen

En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Har været syg et par dage. Sådan underligt ondt i hovedet, halsen, ingen energi-agtigt. Ligesom om man er ved at blive syg. Men jeg vil virkelig ikke blive rigtig syg nu lige før studiestart, så måtte derfor melde mig syg på arb. fredag.

Aflyste også mine planer med Fug, det var ellers fest i bofællesskabet, og de fester er ret hyggelige, men havde bare ikke energi.

Lederen af vuggeren ringede om eftermiddagen for at høre, om det var pga. 'bid-episodens' efterfølger, at jeg havde meldt mig syg, hvilket det selvfølgelig ikke var. Men super sødt af hende at ringe og tjekke!
Mit første indtryk af hende var 'lidt spøjs stille person' Men man skal ikke have kendt hende mange uger, for at finde ud af hvor god en leder og sød person hun er! Helt klart også en af grundene til at det er så dejligt at arbejde der!

Men D kom hjem om aftenen, skønt at se ham! ;)

Og i dag har jeg så været super aktiv, energien er tilbage! Jeg har klippet hæk (En af hadetingene ved at være haveejer (nå ja lejer egentlig), og så har vi hjørnegrund!)
Det tog faktisk kun 3 1/2 time, ikke såå slemt endda. Og jeg har klippet græs, med den sædvanlige kommentar til D 'Vi skal altså til at klippe det i hvert fald en gang om ugen' Det er nærmere en eng end en græsplæne. Græsset bliver så hurtigt højt med alt det regn vi har haft i sommer (sommer?!! Som om!), og vi har også en frøkoloni i haven, ret hyggeligt, selv om det er svært at navigere uden om alle de små kvækkere når man spæner rundt med håndskubberen. Redede mange, dræbte i hvert fald 2.. D kigger altid bebrejdende på mig når det sker, men for pokker!

D er lige kommet hjem fra fodboldkamp, og er nu ved at lave sushi. Senere skal vi mødes med Fug i byen. Skal opleve lidt festugestemning.. Der er vist noget latinamerikansk musik wee :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Damen med plæneklipperen er publiceret 01/09-2007 17:23 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.