15 år siden

Be my best friend

Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Noget om kærlighed og kru...
Susann Kokan...
3 dage siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
5 måneder siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Blæsten og nuet
Bjørn Langki...
2 måneder, 17 dage siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 2 måneder siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
1 år, 3 måneder siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Jeg kan ikke overskue at være 3.g'er. Hvilket er en smule foruroligende, når skolen kun har været igang i halvanden uge. Synes ikke det er så fedt, som jeg ellers havde fået indtryk af at det skulle være. Har altid synes at 3.g'erne bare hyggede sig. Eller vidste godt at de også lavede noget, men det så bare meget hyggeligt ud. Det er også rigtig hyggeligt, men jaa. Ej, det er også fint nok.
Netop gået igang med AT-forløb med de to mest ambitiøse lærere. Det bliver et mareridt at komme igennem. Puuh. Håber på at vi undgår fremlæggelse og bare kan nøjes med at aflevere synopsis.
Det er også som 3.g'er at jeg har valgt tysk på A-niveau. Det viser sig at vi der kun er 6 mennesker, udover mig, som har valgt tysk i 3.g. Så det er bare helt fantastisk og jeg glæder mig til hver tysk time, hvor jeg skal sidde sammen med 6 12-taller, hvoraf den ene tog en international eksamen sidste år. Det er alletiders.
Vi har også fået ny biologilærer. Han er så fin. Og for én gangs skyld forstår jeg rent faktisk bare en smule om hvor mitose og meiose foregår. Det er ganske fantastisk. Men håber nu stadig at undgå eksamen til sommer. Kunne være dejligt.
Men helt vildt dejligt at se klassen igen. De er allesammen lige så fantastiske som sidste år. Ved ikke hvorfor jeg ikke har set nogen af dem i sommerferien. Det er bare ikke godt nok. ;)

Første skoledag skulle vi synge for de kære 1.g'ere. Det var bare rigtig fint at se på de 200 mennesker der ganske forskræmte ikke tør gå ind i salen til 400 trampende og klappende mennesker. Hvilket man ikke forstår. Det første alle får øje på, er to blondinder i små lårkorte hvide nederdele, der sætter sig forrest. Til min store forbavselse går det op for mig, at den ene af dem er Je's søster. Jovist vidste jeg godt at hun var poppet og har og snakket med hende mange gange. Men det her gik over alle forventninger. Det bedste af det hele var næsten, at de i frikvarteret stod på toilettet og glattede hår. Hvilket det nu har vist sig at de gør hver dag. Jeg forstår det ikke. Men kan kun grine af dem. Det må de selv bestemme om de gider bruge tid på.
Det er bare så underligt at hende og Je. er så meget modsætninger. Men jaja. Jeg er kun glad for det.
---

Apropos Je. Den ide med lejlighed osv, glemmer vi bare at jeg nogensinde nævnte. Det er nok det dummeste jeg nogensinde har tænkt på at gøre. Nåede aldrig at snakke med min mor om det, og det tror jeg også er meget godt. Fortalte det til Aj og Jo, som absolut ikke synes jeg overvejet skulle overveje det. At jeg lige skulle tænke over hvordan vores forhold har været - især på det sidste. Så den er droppet, og de leder nu efter en anden 3. mand.

Jeg tror nu endelig at mig og Je. er nået frem til det punkt hvor vi faktisk godt kan finde ud af at være venner. Bedste venner.
Efter en aften, hvor det hele gik for vidt, tror jeg på det. Jeg var fuld, han var fuld. Et opkald og jeg var pludselig hjemme hos ham. Fik lagt mig ned ved siden af ham. Nussede mig på maven. Det hele blev mere og mere anspændt og intenst og uden at jeg når at tænke umiddelbart mere over det, kysser vi. Intenst. Og ja. Sagde at han synes vi genoverveje det med at være kærester. Men er nu kommet frem til at vi ikke skal være kærester. Og efter nogen dage i kulkælderen, har jeg det faktisk okay med det. Har tænkt meget. Overvejet. Tror at det, der er svært for mig lige nu, er at han bare har været der i så lang tid nu. I rigtig rigtig lang har det været ham. Har ikke rigtig vidst hvad vi skulle og ikke skulle. Nu ved jeg at det aldrig bliver. Og for første gang, tror jeg, er det noget vi begge er afklaret med. Ikke bare noget en af os synes. For én gangs skyld er det os begge. Han skal på date med en fra musical, og det har jeg det egentlig fint med. Altså både og. Det måske ikke lige det fedeste at han har valgt en jeg kender, men ja.
Inden jeg nåede byen lørdag, var vi hos Lo. Det var super hyggeligt. Snakkede med en af hendes veninder, som har haft det på samme måde med en af hendes venner, som jeg har haft det med Je. Det var så fedt. For kunne nikke genkendede til så mange af de ting hun sagde. Super underligt.
Det med at han giver mig en tryghed, en nærhed, som bare ikke er til at undvære. At man egentlig ikke har nok følelser med i det til at være kærester, men heller ikke bare kan være venner. Sådan nogen ting. Ganske fornuftig samtale fik os - synes vi i hvert fald selv. ;)

Var hjemme hos Je. igår inden jeg skulle til dans. Super hyggeligt. Og vi lavede ikke en skid. Jeg lavede lektier. Han sov. Men det er så fedt at vi bare kan lave ingenting sammen. Rart at vi ikke altid behøver at lave noget specielt. Bare være sammen.
Skal i biografen søndag. Han skylder en meget gammel tur. Det bliver hyggeligt.
Han har selv sagt at jeg er hans bedste veninde, og det har jeg valgt at stole på. Og valgt at se ham som min bedste ven. Har han været i noget tid, hvor jeg så bare gerne har ville have ham til at være mere.
Fik bare en bedste ven i stedet. :)
Elsker den dreng. Men kan sagtens se fornuften i at vi ikke skal flytte sammen.
Igår sagde han at han beundrede mig. Fordi jeg havde hjertet med. I alting. At jeg arbejder for de ting jeg vil opnå og man kan se at mine venner virkelig betyder alt for mig.
Ihh. Det har han aldrig sagt før.
---

Ved at vænne mig til mine briller. Og utrolig mange mennesker har været meget "Har du fået nye briller?". Nej, jeg har ikke fået NYE briller, jeg har fået briller. Ihh. B. opdagede så først igår at jeg havde fået briller og at jeg er pisse forkølet, på trods af at vi har snakket sammen hver dag siden skolestart.
Jo. kunne ikke kende mig. Pinligt. Vi har været veninder siden 3. klasse og så kunne hun ikke kende mig. Hun stod og snakkede med Aj, som sad lige over for mig i sofaen. Fik øjenkontakt med hende, men fik ikke nogen videre reaktion, hvilket jeg ikke kunne forstå. Det var først da jeg senere på dagen gik forbi hendes klasse at Ma. spørger om det ikke er mig, der har fået briller, at hun råber til mig og kommer stormende mod mig. Selvom jeg, den første dag jeg havde brillerne, så hende, havde hun heller ikke bemærket det den dag og havde heller ikke overhovedet set det var mig der sad i sofaen. Flot Jo. Ihh. Men ja. Ligner bare endnu mere min søster nu. Det er frygtelig så mange mennesker der giver os kommentarer når vi hver især er på arbejde. En dag var hun blevet spurgt om hun havde en tvillingesøster, der arbejdede i Brugsen. Nej, hun har en søster. Tvillinger lige frem. Arr.

Ej, skal også igang med engelsk stil. Fed fredag. Arbejde imorgen og To. siger jeg skal holde fest imorgen. Hmm. Den skal lige overvejes. :)

Take care...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Be my best friend er publiceret 24/08-2007 17:13 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.