Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Kære dagbog. Det var lidt en dårlig dag på arbejdet. B2 var der ( bitch 2 ).

Jeg har sådan lyst til, at snakke med en af mine gode venner. jeg gik på chatten fandt en af de nye venner. jeg har svært ved at sige det som det er..

hun siger ikke så meget til mig, desvære. hun kalder mig bare for sød...men når jeg ved, at det ikke er fordi hun ønsker et forhold..så kan jeg ikke lide at blive kaldt det...for jeg tænker altid "hvis nu" Men sådan er det jo ikke. og så blir jeg snart deprimeret. Men en dejlig pige er hun da. dog forlod hun chatten ret pludselig.

nå, men jeg håber at snakke med en af de andre venner i weekenden, (ser lidt frem til det) måske bliver jeg spået igen..det var sjovt, men realistisk var det ikke.
---

Nå ja, søsteren var der idag på arbejdet, hun bad mig om hjælp til en opgave hun har,..så jeg må lige sende en sms til hende, så hun har mit nummer.

ellers sagde hun igen til mig, at hun synes hun var grim. jeg gav hendes selvfølgelig ikke ret, og sagde at hun ikke så sig selv med andres øjne. Må hellere skrive en besked til hende om at hun er pæn..men hvis jeg kender hende ret, betyder ord jo nok heller ikke noget for hende, (ligesom mig) for ord er sku somme tider billige, især når de ikke kan understøttes af handling.










Skriv kommentar

Dagbogsindlægget øv øv øv er publiceret 25/10-2002 00:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.