21 år siden

GÅ efter dine ønsker

Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Jeg plejer ellers ikke sådan at fortælle om mine klienter, men jeg tror lige jeg vil gøre en undtagelse i dag...
En ældre herre i tresserne er i de seneste halvandet årstid kommet en gang om måneden for at få en god massage og gøre noget godt for sig selv, og det er jo bare helt fint.
Allerede den førte gang han var her, fik han mig fortalt, at han og hans kone ikke har noget sexliv overhovedet, skønt de har været gift i langt over 30 år.. Han fortalte at de havde været sammen et par enkelte gange inden for det allerførste år, men ellers aldrig, hans kone havde meldt ud dengang, at alt det med sex havde hun ikke lyst til, og da han er en meget forsigtig og tilbageholdende mand, har han respekteret hendes ønske i alle årene.
I dag fortalte han en lille sød historie om, at de har været på ferie sammen i udlandet her for nylig. Under opholdet på hotellet skete der det, at døren til badeværelset gik i baglås, mens hans kone var i bad derinde, så han måtte hjælpende træde til - og fortalte han mig, for første gang i mange, mange år fik han lov at se hende nøgen, "Du ser jo fantastisk ud, hvor er du smuk" havde han sagt til hende. Det havde fremkaldt et smil hos hende "synes du det?" Sagde hun.. Så forsigtig som han nu er, var han ikke gået længere med snakken - men alene det, at han så glad fortalte mig om oplevelsen, og jeg kunne mærke hans optimisme, gør jo at jeg i hvert fald tænker på, hvor fantastisk det ville være, hvis sådan et ældre par kunne finde sammen i et sexuelt samvær efter så mange år, hvor det har været totalt tabu i deres hjem.
Vi snakkede om at han havde lyst til at fortælle hende igen, at han synes hun er smuk, og jeg håber sådan hun vil tage imod hans roser og langt om længe blive den elskerinde, han altid har ønsket sig, men aldrig turdet at be' hende om.

Kærlige ønker til jer alle derude om, at I må finde ud af at ha' de ting i jeres liv, som I virkelig ønsker jer - gå efter det... Og vent ikke SÅ længe !!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget GÅ efter dine ønsker er publiceret 25/10-2002 21:40 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.