Lille spejl på væggen der...

Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 11 dage siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Kære Dagbog

Så skete der igen lidt forandringer. Jeg har i dag sagt farvel til det lange hår. Fik sat hårsløjfen i håret, lukkede øjnene, talte til 10 og snip snip… lokkerne blev på få sekunder til noget der nu tilhører fortiden. Bagefter blev de resterende korte krøller farvet i en flot mahognifarve. Et kig i spejlet og jeg undrede mig over, hvem det var, jeg så stå der og kigge tilbage til mig. Tror der går flere dage, før jeg har vænnet mig til det, men tror da pokker. Nu har jeg haft langt hår igennem Guderne må vide, hvor mange år. Ja, det skal nok være omkring 15 år siden, at jeg sidst har haft sådan en korthårsfrisure, så ikke så sært, at jeg farer forskrækket sammen, og ikke kan genkende mit eget spejlbillede *S*

Jesper har for første gang været på landevejen alene. Alle kneb gjaldt, for ud og køre det ville han. Ude på skolen hørte han om nogle, der skulle ud og male byen rød, og straks var han der og spurgte, hvordan de skulle komme hjem igen. Ja, det vidste de ikke, og så var Jesper hurtig at tilbyde sin assistance. Noget kammeraterne kun var glade for. Han fik så overdraget bilen allerede efter skole, og så gik turen ellers til Høng, hvor han overraskede mine forældre. De troede lige, at han havde købt bil, men nej, det må vente lidt endnu.
Nu sover han, for han skal jo være frisk til engang i nat, når kammeraterne efter endt festivitas skal køres hjem til Korsør.

Tanja er også blevet studset i dag, og i den forgangne uge er der kommet skolebilleder. De er godt nok blevet gode, men tænker, at alle mødre siger sådan, når deres poder er blevet fotograferet.
Flere gange i løbet af ugen har Tanja også været lidt midtpunkt på skolen, for Lasse har kørt hende i skole om morgenen. Smart er det ikke, det kan vi hurtigt blive enige om, men om jeg har givet min tilladelse eller ej, så rotter de sig sammen bag min ryg, og så får jeg ellers søskendekærligheden at mærke. Det til trods for at Lasse er 16 år og Tanja 10 år yngre. Skal love for de kan holde sammen som ærtehalm.

Lasse er stadig i brobygning på Teknisk Skole og skal være det et par uger endnu. Ifølge ham selv, så går det godt. Lektier har de næppe nogle af, for synes han bruger mere og mere tid på at rode med knallerter og ikke mindst; køre på dem, - især hans egen knallert 30. Hvad ’30’ står for, har jeg ingen ide om, for noget med farten kan det da næppe have *S*

Nå ja for søren. Jesper var den anden dag til samtale på Q8-tanken, og sørme så om ikke han har fået jobbet! Hvor mange timer det drejer sig om, ved han ikke endnu. Det er noget de indbyrdes skal aftale nærmere om den 6. november, men dog utroligt, at knægten får alle de jobs han søger. Det har ikke slået fejl endnu, så man kan kun håbe, det varer ved langt ud i fremtiden. Næste skridt for ham er for resten officersuddannelsen, hvor han har søgt ind.

Lukker og slukker for denne gang. Der er en der hiver i mig *SS*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lille spejl på væggen der... er publiceret 25/10-2002 22:57 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.