16 år siden

Hundedag

Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
I lørdags var jeg bare enormt tidligt oppe bilen var pakket til hundedag som dommer, inden jeg nåede klubhuset besøgte jeg kort min mor for at smide min egen hund af.

Det blev egentlig en dejlig formiddag med hundefolket, kun 4 hunde men i 2 klasser så jeg kom igennem 1/2 delen af dommerbogens forskellige øvelser. Det er jo egentlig lettere at have 25 hunde i kun ganske få af øvelserne, så skal man ikke rode rundt i hvordan bedømelserne NU skal være i 20 øvelser...

Men som sædvanlig tager jeg dommerkasket på og bliver lidt stiv i det på sådan en dag, havde god hjælp fra gamle venner i hundeklubben som havde gjort dagen klar til mig.

Dejligt frokost i klubben åååå så hjem og banke varme i mit sommerhus inden jeg skulle til fest om aftenen. Fik ikke reserveret en stol i tide til festen så kom til at sidde lidt dumt hos mennnesker jeg ikke kendte i forvejen, men det må jeg jo komme til tænkte jeg.

For jeg ved ikke for hvilken gang i løbet af ugen fik jeg absolut mere mad end der var godt for mig, i mit næste liv vil jeg udstyres med mindre sultne øjne ååå flittige fingre når jeg fylder talerkenene, egentlig underligt udtrykket sultne øjne mon egentlig det er der den går galt?

Men jeg faldt da efterhånden i snak ved bordet, ååå da de i løbet af aftenen fik dagens resultater fra kunkurencen, var der flere der havde ?? Dog mest de hundefører som var nystartede og jeg ikke havde bedømt.

De har sådan en god ordning i klubben at den tabende hund i hver klasse får en flaske (blå gajol tror jeg de hed da jeg fik med hund var det gammel dansk)
En af de klasser jeg dømte var der kun 3 hunde ååå det betød jo en vinder pokal ååå en flaske Gajol til taberen så den virkelige taber er nr 2 som kun har en smule ære af ikke at være sidst..

Hende der vandt flasken med Blå Gajol kom senere og ville danse for hun ville gerne have flasken igen næste år sagde hun, hun er nu sådan lidt en flyvende danseprinsesse jeg tror hun har gået til dans i mange år ååå hun flyver rundt på gulvet mens jeg bare står danser simpelt 1-2 eller hvad jeg nu gør;-))

Et år jeg gik til konkurence stillede vi op i både lydighed og agilety, hvilket førte til vi fik både gammel dansk og 1 plads Pongo fik pokalen mens jeg tømte flasken.

Senere på aftenen sad jeg ved Mogens han var hjælpetræner på det første hold mig og Pongo var på, ååå ja jeg synes jeg ser sådan en mand hvor livet glider af hænde, mit bud er han er + 40 åå da jeg startede i klubben var han blevet forladt, ååå så har han hafte en hundeintr kæreste i et par år uden de fik børn sammen hun havde 3 af tidligere åååå ja nu har hun så forladt ham ååå han sidder alene i et 265 m2 alt for stort hus han forsøger sælge.

Mogens rejste sig efter en øl ååå Marian satte sig rigtig ked over nogen havde trådt hende over tærene, (tror ikke det var fysisk) men hun sad der småjamrede ååå jeg holdt mig moderat trøstende, stort set udenfor 2 pigers snak, ååå bliver pludselig jeg ført ind i snakken med at deres snak er kedelig for MÆND, se det kunne få mig på banen, jeg fortalte at jeg tror jeg har en lidt kvindelig side der ønsker mig disse snakke ååå måske er der lidt kvinde i mig, fortalte om min eks der forsøgte jage mig ud spille dart i garagen med mændene når jeg ofte var tilbøjelig til at blive siddende snakke med kvinderne i familien.

Fortalte kort om forandringen i mit liv, hvor jeg levede ulykkelig og det var andres skyld jeg kunne ikke forandre min ulykke, til at jeg selv tog ansvaret og absolut selv var ansvarlig for om jeg tænkte positivt eller negativt over hvad livet viste mig og skridtene jeg valgte.

Pludselig havde Marian fundet nogle mere positive tanker om sin situation, ååå forsøgte give mig skylden, jeg sagde at de tanker om at komme mere positivt frem jo netop var hendes valg og ikke mit.

Fløj lidt mere rundt i lokalet mange spurgte til min mor som jo også har haft flere gode år i hundeklubben.

Klokken blev mange ååå synes pludselig at skulle jeg bestille min kammerat som taxa hjem skulle det være nu tjaa den hensynsbetændelse er ikke nem.

Da han kom var jeg slet ikke klar ååå på vejen hjem i bilen gassede vi om han ikke bare kunne sætte mig af og komme senere forrr var ligsom klar til en dans mere ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hundedag er publiceret 21/11-2007 15:15 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.