16 år siden

Startskudet..

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Så kom dagen langt om længe. Har ventet over fem år på denne dag. Den eneste dag i mit liv hvor jeg ved at chancen for at jeg er blevet gravid er kommet!

Jeg har været igennem flere undersøgelser på sygehuset og har fået konstateret pco. En hormonforstyrrelse der gør at jeg ikke selv får øggeløsning og dermed mens. Så er dybt taknemlig over at hjælpen er nær.Selvom der er lang ventetid!!!

Så har været igennen en proces med en hormon-behandling i en periode for at frembringe æg der er store nok, så der kan komme en æggeløsng.

Den dag var i dag og har været igennem en insemination! Ikke så romantist som en tur på lagnet, med den man elsker. Men når naturen slår smut på man jo ty til den hjælp der er ved hånden. Så startskudet gik kl. 13.50 i eftermiddag. Så nu må tiden vise hvordan det er gået.. Krydser finger :-)

Om 14 dage ved vi om prøven er positiv.

Jeg har tænkt at skrive herinde gennem den gravilitet jeg forhåbentligt snart skal igennem, så mit kommende barn kan læse de tanker og forstillinger jeg har haft mens jeg gik og bar på ham/hende :-)

Når man har problemer med barnløshed er der mange tanker der ryger igennem hovedet hver dag. Når man ser børn, gravide eller bare en barnevogn.. Jeg tænker tit, hvornår bliver det min tur, bliver det nogensinde min tur?? Man kan aldrig vide, men jeg skal tænke positivt så går det bedst. Lægerne siger det nok skal gå så håber bare på de har ret :-)

Jeg har altid ønsket mig børn lige siden jeg var en ganske ung pige, har vidst siden jeg var en lille pige hvad min pige sku hedde hvis jeg fik sådan en.. Så lidt a et nederlag at få a vide at jeg ikke ku få børn a mig selv.

Da jeg mødte min mand gik der ikke længe fra at vi mødte hinanden til snakken gik på børn, så vi glæder os begge til den dag kommer hvor en guldklump eller to kommer til verden :-)der var nemlig to store æg så det er ikke umuligt at der kommer tvillinger :-) Også en drøm der ville gå i opfyldelse hvis det skulle ske. Men er taknemmelig hvis der kommer én.

Jeg er så glad for at jeg har fået skrevet lidt i dag, for jeg har længe tænkt at jeg skulle igang og i dag syntes jeg var dagen at starte. Måske dagen der ændre mit liv for altid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Startskudet.. er publiceret 18/03-2008 19:00 af ørum.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.