16 år siden

Ferie og forår

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Alt er dejligt og roligt, og jeg er glad.
Specialet er ved at blive rettet til. Fantastisk fornemmelse. 150 fine opsatte sider, med semi-ok pointer ligger på stuebordet og venter på mit sidste øje. Printer og bogbinder på lørdag, bliver fantastisk!

Igår var gamle venner på besøg at drikke øl. Spøjs sammensætning af folk, men utroligt hyggeligt.

Gamle ven fra udlandsskole, som jeg ikke har set længe kom med sin ven. Han er ekskæreste til den dejlige veninde jeg har genfundet... Hun kom også. Det var sjovt at se dem sammen. Det er vist 8 år siden, de var sammen. Men sjovt at se og dejligt at mærke, at de godt kunne lide hinanden. Var stolte af at have været hinandens på en eller anden måde. Sådan vil jeg også have det om noget tid, tænker jeg.

Og så var gode gamle H med krøllerne, og gode gamle klassedreng, og søde lune bofælle med rare øjne og meget skæg kom senere og faldt ind så nemt så nemt. Det var ene gode gamle, og det var så utroligt rart. Vi tog ud, og jeg prøvede at svinge mig op til at danse (noget med at nogle vist havde et projekt, der ville gå i vasken, hvis vi bare blev hjemme ... men jeg var ikke rigtigt i humør igår. Var bare sådan. Glad og tilfreds, ikke eksplosiv og indestængt.

Næste weekend skal min ældste ven giftes. En jeg har leget med siden 1. klasse. Jeg glæder mig til endnu mere af 'gode gamle'. Det er så rart, at der er folk omkring mig. Hyggeligt at vi er et lille hold, der har været børn sammen herovre. Sjovt at se os forvandle os over tid.

Og så er jeg vist blevet inviteret ud at spise søndag. Af Mr. Pushy, som naturligvis også har vist sig at være ultra venstre-orienteret... dog mere demokratisk udøvende end J, der dybest set bare var forelsket i events (af enhver karakter, også de voldelige).... Hvad er det med de der venstreorienterede fyre og mig, jeg må jo være fascineret. Hånden på hjertet. Jeg ville have manglende selvindsigt, hvis jeg ikke gjorde klart, at jeg lige nu mest af alt er fascineret af bekræftelse og fysisk nænsomhed. Men jo, jeg bliver også tændt af, at folk er politisk engagerede... jeg bliver imponeret. Synes det er vigtigt... men jeg er på en eller anden måde for doven selv. Har mine stille holdninger, men går ikke på gaden... og hvis jeg gør, er det primært af sociale årsager ... ikke identitetskabende, tværtimod! Og kun i meget ringe grad pga. holdingsytring! Jeg er vist i virkeligheden en lille skabstøs er jeg. Men fedt, når folk inspirerer til samtale. Det elsker jeg.

Det bliver spændende at se Mr. Pushy igen. Jeg sendte smiley, og han skrev 'også her'. Jeg sagde 'vi drikker øl' og så ringede han og inviterede... En rar fornemmelse. Ikke meget kontakt. Men reaktion med det samme, og fornemmelsen af lyst til at se mig. Ja, jeg er jo lille, hvad det angår. Gamle J var sgu mærkelig med det der kontakt.

Men måske er det også sådan lidt kedeligt praktisk? Vi er ved at planlægge at sove sammen igen, fordi det vist var noget vi begge kunne lide. Men det er jo oså noget mærkeligt kynisk noget. Nå, whatever. Jeg holder min kæft. Er godt tilfreds med arrangementet, og åben for at blive positivt overrasket. Første gang gik overraskelses-delen jo storartet. Gad vide, hvad han tænker... ? Ikke godt at vide. Han tænker sikkert på det seminar, han er ved at lave. Tænker måske en enkelt gang imellem, at det bliver dejligt at kysse på søndag, og så tænker han sikkert ikke mere.... Er det ligesom mig? Whatever... frøken er ikke solgt, det er sikkert, men det kan jo vende helt vildt hurtigt. Tror ikke på mig selv, hvad det her angår.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie og forår er publiceret 20/03-2008 16:36 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.