16 år siden

Kæresten Kalder

Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kæresten kalder ååå tjaaa kan bare ikke finde ud af en skid når hun ikke har det godt. Ja når det sker er de 200km mellem os i hverdagen pludselig et stort problem. Faktisk tror jeg at hvis ikke jeg havde en gomore samkørsels aftale imorgen sad jeg hos min kæreste NU og havde taget en afspadseringsdag...

Nå ja istedet har jeg gået en tur med min hund i skoven som summer af liv oven på regnen spiste et bøgeblad nød bare skoven nu ekspludere i liv og farver.

Dræbersneglen havde også så småt indfundet sig på de fugtige stier hmmm deres eksistens genere mig bare inden sommeren er omme vil jeg kun kunnet nyde en aftenskovtur efter mørkets frembrud.. hmmm hvorfor vælger jeg have det sådan med de små slimmede bæster tjaaa bekæmper dem i egen have og træder på dem jeg ser når jeg går tur åååå ja så er det hele turen risikere at gå med at kigge ned og lade foden træde en snegl ud trods det at normal gang sikkert vil gøre jeg rammer stort set samme antal..

Hmm måske skal jeg bare lære af disse snegle leve et liv i sus og dus med masser af formering;-) jeg plejer jo hvis at nyde mit seksualliv uden at ønske formering.

Formering føre mig til min søn Nikolaj (snart 14 GISP føsdagsgave) jeg besøgte ham igår og sammen installerede vi nogle STORE højtalere som blev sat til og spillede fantastisk på hans lille julegaveanlæg ja så gjorde giganthøjtalerne fra 1980 bare lyden kæmpe stor de har hvis også i sin tid kostet 8 gange så meget som hans anlæg.

Bagefter har jeg tænkt jeg ved at forære Nikolaj højtalere ramte 2 fluer med et smæk, tænk at glæde min søn og genere hans mor på samme tid;-)

Kan i have det godt derude min aftensmad er hvis klar NU

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kæresten Kalder er publiceret 29/04-2008 20:46 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.