16 år siden

Her er ret fantastisk

Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Første dag.
Neola
3 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Orkede ikke...køre herned med min mor og far, og orkede ikke at spørge tideligt fri. Blev nødt til det, for det tager alligevel ca. 10 timer at komme herned.

Jeg ville ikke tage tidligere fri end tre....mor blev sur, jeg endte med at tage fri kl. et....kørte i tog til Roskilde, mor og far kom så for sent, jeg blev irriteret.... havde lige fået ny mobil, endte med at forpasse Roskilde, fordi jeg læste mobil-manual....forældre måtte hente mig i Lejre... efter at de havde ladet gps'en guide dem mod Frederiksværk..... summa summarum, vi kom meget sent afsted og var færdige af grin den første halve time.


Min mør kørte konstant for stærkt...'pas på' blev en velkendt komando på vejen, for den blev sagt af frk gps hver gang hastighedsgrænsen blev oversteget.... min mor ville så gerne hjem til sin familie. Min mor har brækket et ribben og havde ondt i bilen, .... fordi hun var fuld.... og skulle lufte sin hund samtidig.... jeg er på en pudsig måde glad for hende, fordi hun tillader sig sådan en stupiditet i en alder af 63... min skøre mor :)


Og nu er vi her.... med alle mine kusiner... det er et møde med kun kusiner, arrangeret af min moster. Vi er 8 stk. i alt.... Meget meget forskellige typer.... den enlige moder med de fine vaner, en sangerinde, en lesbisk bådebygger, en enlig eks alkoholiker med en viljestyrke, der imponerer, en familiemoder... og så almindelige mig, og mine søskende, der mangler fordi de ikke orkede.... Men, det gør de næste år, for det var smadder hyggeligt.

Hver af mine kusiner bærer en historie, der er en aften værd, og man kan ikke nå dem alle sammen på en aften. Der er specielt to af dem, .... min mosters (hun er i øvrigt en historie for sig selv) piger. På 48 og 49.... alkoholiker, har været gift med en afrikaner, har været sendt på gaden da hun drak værst, har arbejdet højt på strå i en bank og har været i rehabilitering og arbejder nu på en skole som sekretær.... og hendes lillesøster... som har arbejdet 15 år som tømrer på diverse klassiske både med genopbygning af interiør på Elba.... begge er det rene eventyr at lytte til... og deres barndom er også speciel (delvis pga. den skøre moster) De har levet det meste af deres barndom i indonesien, og da de blev 11-12 blev de sendt til Holland i plejefamilier fordi moderen (moster) + mand skulle blive i Asien og det 'fantastiske' forældrepar havde mere tro til det Hollandske skolesysten (og mindre tro på deres evner som forældre???). I hvert fald har de to piger boet i tre foster-familier fra de var 11 til de var 16, hvorefter den ene begyndte at drikke og den anden flyttede hjemmefra...

Og jeg er så barn af lillesøster til mosteren, og tænker at jeg har været så ukristelig heldig... har boet og opvokset hos mine forældre fra jeg var 0-16 i det samme lille område på landet og følt mig så tryg som man kan forestille sig..... det er i virkeligheden slet ikke til at forstå.

Jeg er ret vild med min familie i Holland.... de er kugleskøre og ikke til at stå for!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Her er ret fantastisk er publiceret 18/05-2008 00:10 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.