Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Jeg er stadig så inderlig ulykkelig og fortabt. Var ude og se på det nye hus i går med en veninde. Vi hyggede os egentlig med det, men pludselig greb panikken mig. Kom til at tænke på, om det nu er det rigtige, jeg gør og om huset er stort nok, om jeg ødelægger børnene og om jeg bare er for egoistisk. Kunne slet ikke overskue det og panikkede fuldstændig. Hjertet hamrede og jeg rystede over hele kroppen. Til sidst sad jeg bare i et hjørne i det tomme hus og hulkede, med min venindes arme om mig. Lige nu tror jeg altså ikke, jeg klarer det her. Ikke uden ham. Ikke uden min sjæleven. Jeg kan ikke bære at miste ham. Jo, det er mig, der går, men lige nu har jeg fortrudt og vil have mit liv tilbage som det var. Har sådan brug for, at et eller andet er, som det plejer at være. Og nu sidder jeg her og flæber igen. Det her gør alt alt for ondt. Jeg kan ikke holde smerten ud mere.
Det er lige netop NU, jeg skal huske hvorfor jeg går. Der er ting, jeg ikke kan byde mig selv mere og da slet ikke mine børn. Men der har altså også været mange gode ting i de 20 år! Mange, mange, mange.
Har bare lyst til at æde et glas piller og komme væk. Kan ikke klare det her!!!!! Men jeg har jo de børn, så jeg er nødt til at holde ud, men det er dælme ikke sjovt eller hyggeligt lige nu. Aldrig havde jeg forestillet mig, det ville være så rædselsfuldt..... Jeg føler mig helt og aldeles fortabt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aldeles fortabt er publiceret 23/05-2008 08:34 af Heidi Pedersen (Guggimor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.