"De bedste" eller "de eneste"?

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Selvfølgelig er det forældre jeg tænker på. Faktisk har jeg ikke lukket et øje den ganske nat, at bare tanker.

På parkeringspladsen nedenfor huset står bilen stadig. Overvejer at køre en tur. Bare en lille tur. Jeg kan godt lide at køre bil. Får jeg en lækker bil, kan jeg blive hel høj af det.

Hest fylder stadig alt. Overvejer at leve på en sten, og så tage ham med. Det kræver ofringer, men problemet er bare, at han er det værd. Satans.

Jeg har vitterlig ikke sovet hele natten - har tænkt. Hvad nu hvis jeg gjorde sådan og sådan. Så kunne jeg gøre sådan og sådan. Det ville godt nok betyde at jeg ville være nødt til at sige nej til sådan og sådan - men..

Cost/Benefit.. The stakes? Love.. På det plan, total hengivenhed og makkerskab af den kaliber skal man vist lede længe efter, derfor er det så svært at opgive.. Vil gøre alt for ikke at skulle opgive.. Der er simpelthen for meget livsglæde involveret.. Han er det bedste jeg har gjort for mig selv til dags dato, det giver mindre og mindre mening at opgive..

Forældre kan påvirkes til at forstå - man behøver ikke nødvendigvis at have haft dem fra små. Skylder vist at nævne Piet Hein her. Modificeret gruk fra hans hånd.

Min mor er vild med at hun får sin "ingeniør". Min selvsikkerhed og beslutsomhed skræmmer min far. Fordi jeg ligner ham, på en prik. Jeg gør sjældent ting halvt, hvis de giver mening for mig. Det er alt eller intet. Min far har flere gange nævnt, om ikke hesten skal med til Sjælland. "Han er jo en god hest, og du er jo glad for ham".. Smiler ved mig selv, og får lyst til at give ham et kram. Min far altså. Jeg har arvet min mors sentimentalitet, så hendes omfavnelser vil altid være noget særligt. Hun elsker sin store pige. Hvilket er ret ambivalent. Min søster er i princippet større - men jeg er den ældste, så for hende vil jeg altid være den store. Det er med mine forældre, som det er med så mange andres - hermed ikke sagt alles. De er enten de bedste forældre - eller de eneste..

Var til middag hos Civic-forældrene i dag. Lækkert lille sommerhus. Sød pige. Hun vil så gerne lære. Af mig. Det er fedt. Havde en længere samtale med faren. En ung type, ungt sind, drengede interesser, frisk og provokerende. Den perfekte sælger. Hvilket han er. Overvejede et kort sekund om jeg kunne leve med en af hans type - svaret er overvejende nej - selvom han passion for hans arbejde var dragende. Nok mest grundet min skabsinteresse for biler.
Moren forsøgte at splejse mig sammen med en pilot fra Flyvevåbnet. Så kunne han lige nuppe en F-16 fra forsvaret om fredagen, hente mig på Sjælland og flyve mig tilbage igen søndag, når jeg havde undervist!! Jeg måtte gerne bo hos dem sagde pigen, krammede mig og græd lidt. Begge forældre samtykkede - og faren mente da også, at skulle jeg besøge forældre kunne han nok udse en bil til mig, fra "lageret".. Moren foretog desuden en opringning til København - for de kendte da lige nogen med en tom lejlighed på Frederiksberg! Lyder sindssyg dyrt - men alt skal prøves. Parter til hyp kan sælges dyrt på Sjælland. Jo mere jeg regner på det, jo mere kan jeg få alt til at gå op.

Jeg har fået en bums på næsen. Øv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "De bedste" eller "de eneste"? er publiceret 25/05-2008 06:04 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.