Papirnusseri..

At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg drukner i det. Drukner i opkald, og mennesker jeg skal kontakte fordi at alting i forbindelse med flytning, nyt job, gammelt job, nye mennesker og ikke mindst gamle mennesker, nægter at gå i orden.

Mit liv er hårdt for tiden. Blev tippet af en ny medarbejder til at være midt i tyverne. Jeg ved ikke hvorfor jeg ser så gammel ud? Tankevækkende, men jeg er i bund og grund ligeglad. Min modenhed kan nemt bære, at folk tager et par år forkert. Hun var i øvrigt en spændende kollega. Håber at se hende igen på et tidspunkt. Hvorfor hun arbejder i branchen, har jeg ingen ide om. Måske fordi hun mere eller mindre selv kan bestemme arbejdsmændgen, og har mulighed for - gennem mange arbejdstimer selvfølgelig - at tjene det samme som en ingeniør.. Who knows, det er hendes valg.

Er ved at gøre klar til fødselsdag i morgen. Skal i skole. Det er nyt at skulle have "noget med". Har bagt kage til mængden - og medbringer noget andet til dem der som mig selv, ikke gider kage. Gad godt have et kig indenfor i min hjerne - lige efter flytninger spiste jeg som gjalt det overlevelse. Nu er jeg tilnærmelsesvis ikke sulten.

Er gået fra at være sulten efter den forholdsvis store madpakke - til kun at kunne gnave mig gennem det halve. Når man laver ingenting, spiser man åbenbart ingenting. Fint nok, det er billigere i længden, når jeg har lært at regne ud hvor meget der skal til.

Kagen er færdig. Ser god ud, som jeg nu engang bager chokoladekage. Bollerne står og hæver, ser gode ud, som jeg nu engang bager boller.

Alt går op i skole henover sommeren, jeg er ved at blive ør. I morgen skal jeg for første gang i meget lang tid, koble fra og trække vejret lidt.

Breathe in - breathe out.

Jeg har svært ved at regne ud, om jeg kommer hele vejen gennem den her sommer. Alting er frygtelig overvældende, så meget at tage stilling til - selv. Men i bund og grund er det præcis grunden til, at jeg elsker det liv jeg lever. På kanten af småt brændbart. For jeg kommer altid igennem. Jeg er god til at overraske - ikke mindst mig selv.

Bedste ven kommer på besøg engang i løbet af ugen. Han tager sin fætter med. Tror han har en skjult dagsorden. Joh, fætter er sød - men - tja - ved ikke helt.. Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg vil.. Det hele handler vel bare om, at når jeg møder en der er noget værd målt på den skala, så er jeg ikke i tvivl om hvad der skal ske?

Soldaten og Crush hjemsøger mig om natten. Forvirrende på den ene front, og søgt i den anden.

Det er så meget jeg har lyst til at sige - skrive. Men jeg orker det ikke. Læs mine tanker. Jeg er træt og i morgen har bare at blive en rigtig god dag.

Tak

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Papirnusseri.. er publiceret 07/07-2008 21:30 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.