21 år siden

Juleferien :o)

Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære dagbog!!

Ja så er man hjemme fra familien igen, det var dejligt at være sammen med familien, og også dejligt at komme hjem igen, til de små dejlige misser. Jeg synes det er blevet enormt store på bare de 4 dage jeg har været væk, de er beyndt at være mere aktive, og vil også gerne op af kassen, de er bare dejlige...

Julegaver ja dem var der enomrt mange af, jeg fik lige hva djeg ønskede mig nye kokkeknive, sengetøj, køkkevægt, ja næsten alt hvad der stod på ønksesedlen, bortset fra mit SIMS spil, det fik jeg ikke, men jeg fik et gavekort til FONA så jeg kan gå op og købe det hvis jeg vil det er da dejligt..

Ellers ikke så meget at fortælle, jeg skal over til Jans mor og holde nytår, sammen med Peter og Ole, det tror jeg bliver rigtig sjovt..

nååå ja filmen var vi jo inde og se den 20/12, det var godt nok noget af en oplevelse, først var vi ude og spise og bagefter inde og se filmen.. Jeg havde godt nok ligget syg dagen før med maven men det gik da.. Selvfølgelig skulle jeg lave stuntet da vi skulle ud af biffen så jeg vrikkede lige om på foden, men Ole gik bare videre og skral grinede og Jan stod og gloede på mig og grinede også af det, ja også grinte jeg jo også, jeg kunne jo ikke gøre andet det var jo lidt komisk... Men så ondt gjorde det jo heller ikke..

Men nu vil jeg gå ind og få pakket det sidste ud..

Knuz

XXX

P.S GLædelig jul allesammen..

Ja også må jeg jo nok indrømme at en hvis person var i mine tanker den 23/12, men hans had er så stort til mig så jeg skrev ikke til ham, han er og bliver i mine tanker

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juleferien :o) er publiceret 27/12-2002 14:00 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.