Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
8 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 3 måneder siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
8 måneder, 12 dage siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
4 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Kære dagbog!!

Ja årest sidste dagbog..

Ja er tidlig oppe i dag, men sådan er det jo nogen gange... Stod op klokken omkring 05.30, men nu gik jeg jo også tidligt i seng igår..

Skal jo over til Jans mor og holde nytår, det skal nok bliver sjovt, hun er lidt af en festabe når hun får lidt af drikke også taget i betrakning at hun bliver 60 næste gang.. Ja også laver hun dejlig god mad..

Killingerne har det godt :o) de er blevet store, men jeg synes stadig ikke jeg kan se om det er han eller hun katte, men det kommer nok senere hen.. Jeg har nu studeret det meget nøje *GG* når det sidder langt fra hinanden og når det sidder tæt på, men jeg synes det er svært at vuder når de er så små *S* men nu må vi se..

Jeg har også allerede fået afsat en, så nu mangler jeg kun de 3 andre, men selvfølgelig hvis jeg ikke kommer af med dem så beholder jeg dem selvfølgelig, for de er sgu dejlige..

Nytår..

Ja det betyder jo et nyt år... Nye tider, eller hvad skal man kalde det.. Jeg må nok sige jeg har fået nogen kanone venner i løbet af det her år, både herinde fra men også andre steder fra, ja også selvfølgelig IRL.. Men jeg har også mistet 2, men sådan er det jo... Linien var rigtig Romeo er død... Det skrev han selv til mig.. Ja også John, men livet går som sagt videre, jeg vil ikke jogge i det mere, jeg kan ikke ændre på hvad de folk synes om mig, jeg vil heller ikke, folk skal kunne tage mig som jeg er, jeg er ikke fejl fri, det er der ingen mennesker der er.. Nu må vi se hvad det nye år bringer også tage det der fra.. Selvfølgelig vil de være i mine tanker for jeg holder stadig af dem.

Til jer herinde vil jeg bare ønske jer og jeres familie rigtig godt nytår..

Mange kærlige hilsner

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytår er publiceret 31/12-2002 07:22 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.