21 år siden

Marmografi...

Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Kære dagbog!!

Jeg føler lidt at jeg har svigtet dig, jeg skriver ikke så meget til dig som jeg nogen gange føler jeg burde..

Men mit liv flyver afsted, kan dårlig huske alle de dejlige ting som sker omkring mig.. Jeg flyttede flere 100 km væk, for at få ro, og ja det har jeg fået, har endda fået lov til at finde mig selv, finde ud af hvem jeg er og hvad jeg i virkeligheden vil..
Jeg må nok på en eller anden måde få takket jan som virkelig har hjulpet mig meget med at få fat i den rod som har siddet inde i mig..

Måske har min nytårsaften noget med det at gøre.. Jeg lovede godt nok ikke mig selv noget som helst, kun at jeg ville hve styr på det i livet som er roden, til at jeg har haft det sådan..

Men jeg kom ind i det nye år, på en helt ny måde, stod i en stue og drak champagne med søde mennesker omkring mig, ja og ikke noget med at være fuld, der var hellere ikke fulde mennesker til stede.. Noget jeg har følte var dejligt..

Ja kære dagbog, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan her.. Det er bare en vidunderlig oplevelse.. Måske trængte jeg virkelig til at komme rigtig langt væk fra det hele.. Ja og det kom jeg jo også.. *S* Min søster sagde godt nok til mig i dag at hun synes det var noget mærkelig noget at jeg boede så langt væk.. Jeg ved da godt hun er ked af at jeg ikke lige bor i nærheden mere, men som jeg sagde til hende så følte jeg det helt anderledes når jeg sådan kunne glæde mig til at vi skulle ses..

Jeg var forresten hos lægen idag, har haft nogen smerter i brysterne.. En helt ny læge jeg skulle op til *S* Jeg følte mig skidt til pas i starte da jeg skulle sidde der og vise ham mine bryster.. Han mærkede og så meget alvorlig ud.. Han fortalte mig at han kunne mærke der var noget, og at han ville anbefale mig en marmografi undersøgelse, for at være helt sikker, han spurgte om jeg var interesserede i det og det svarede jeg selvfølelig ja til.. Men jeg tager det nu ikke så tungt, jeg har gået med smerterne i nok 1 måned så jeg kan sagtens gå lidt endnu.. Men ok er det noget så kan det forhåbenlig fjernes.. For som jeg sagde til ham så var jeg ikke interesserede i at mitste mit ene bryst, tænk hvis jeg engang skulle have børn også fik tvillinger, det grinte han af og kunne godt forstå mig..

Imod min vilje ringede jeg til min mor idag, for at fortælle hende at jeg skulle have sådan en undersøgelse, ja også for at skælde hende ud, for jeg har slet ikke hørt fra hende siden 1 juledag, og hun ringede ikke nytårsaften.. Igen kom hun med en undskyldning... "Jamen du var jo ikke hjemme" Nej mor, men du har nummeret til min mobil såhvad er problemet.. Ja det kunne hun nu ikke svare på, men hende om det.. Jeg fik fortalt hende om det med undersøgelsen og hun lød ikke som om hun var særlig interesserede i at jeg skulle have sådan en undersøgelse... Da jeg havde lagt på snakkede jeg med Jan som sad der, han sagde "Undskylde jeg siger det men det lyder som om din mor er lidt ligeglad, er det rigtig`?" Jeg kiggede på ham og vidste ikke om jeg skulle vise mine følelser omkring min mor.. Jeg holdt mig tilbage og fortalte ham hvordan min mor er.. Han rejste sig og gav mig et kram.. "Søde jeg er her hvis du har brug for det ok?" Efter han var gået, så kom jeg til at tænke på at han har jo egentlig ret.. Hun er jo mere eller mindre ligeglad.. Når jeg har haft ringet og fortlat hende noget så har virket som om hun er ligeglad.. hvis søs derimod fortæller noget så fortæller hun nærmest hele verden om det.. jan sagde inden han gik at jeg kunne da prøve at lade vær med at ringe til hende og se om hun overhoved ville reager på det.. Ja det tror jeg næsten at jeg vil gøre..

Ja det er nu ikke fordi at det gør mig særlig ked af det med min mor.. jeg elsker hende da enormt meget, men jeg kan ikke ændre på min mor og ønsker det heller ikke.. Hun har mere travlt med sit eget liv, og det vil jeg nu give hende fred til.. Det er sgu da godt at jeg har en familie som jeg ved holder af mig og jeg ved at hvis jeg nu f.eks ringede til min moster, så ville hun straks finde tiden til mig.. Det har hun altid gjort. Det er også hende der ksriver en mail hvis hun ikke hører fra min mindst 1 gang om ugen.. Men selvom jeg har det sådan her med min mor, ja så ville jeg for noget i verden ikke undvære hende.. Hun skal sgu være der lige meget hvad..

Nåå ja hun nåede lige at fortælle mig at hun havde fået solgt huset, så nu kunne de komme igang med at finde et nyt sted at bo.. Det er da godt for hende..

Ja ja kære dagbog, det var måske lidt trist det jeg skrev men jeg føler mig ikke særlig meget ked af det, det er som om at min lykke den kan overvinde det sørgelige der er...

killingerne er forresten næsten lige blevet 4 uger.. Uha hvor er de dejlige, jeg tror slet ikke jeg vil kunne undvære dem.. De er ikke begyndt at spise selv endnu men det kommer nok.. De er begyndt at kravle og ja de kan godt nok mijave højt, puha det er lige så man vågner af det *GG*

Jeg er stadigvæk igang med min uddannelse, men jeg er jo så heldig at jeg har juleferie indtil den 16 januar, så det er dejligt.. Men jeg glæder mig nu også til at komme igang igen.. Det bliver dejligt.. Skal forresten til eksamen den 23 januar, i det ene fag.. Puha.. Nej jeg skal nok klare den..

Nu her mens jeg sidder her kommer jeg sådan til at tænke på min søde ven Peter og min søde veninde Wildrose.. Alt det besvær de går igennem bare pga kærlighden.. Det er fandme godt at kærligheden er så stærk.. Jeg håber at hele mit hjerte at de i weekenden for den dejligste oplevelser for det har de begge fortjent..

Nu vil jeg gå i seng, skal tidlig op igen Ole og Jan kommer og spiser morgenmad, det er så skide hyggeligt at de kommer med frisk morgenbrød når de alligevel skal hjem fra arbejde..

Sov godt

Knus

XXXXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Marmografi... er publiceret 07/01-2003 00:25 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.