15 år siden

Bedre....folk er ok uden Iphones :)

Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Vi havde møde idag. Jeg nævnte at jeg var presset. Der var ingen hard feelings overhovedet. Jeg har også taget ekstra undervisning ind. Klart at det så presser sig sammen. Alle mulige andre ekstra-opgaver også. Som jeg når, hvor kunden har deadline... Jeg når altid kunders deadlines. Men det er svært at nå vores egne, når kunderne ikke har så travlt i den anden ende... og det er jo i virkeligheden forståeligt nok. Ikke min skyld, nej!

Og idag har vi ryddet op på kontoret, jeg har malet opsalgstavler og bord... imorgen skal vi have reception, der vist nærmest bliver til fest. Glæder mig helt.

I aften (om lidt faktisk) skal jeg endelig til yoga igen. Spændende om jeg overhovedet kan bukke nogle andre steder end det trætte midt på rygsøjlen.

Og så har jeg vist fået lokket fyr herover, så vi kan pludre og hyggesnakke i aften. Han skal læse igen, og jeg håber han gider sidde den halve nat og kysse mig i nakken igen. Gid han gad. Og jeg behøver ikke stå op kl. 5 imorgen tidlig for at forbedred undervisning. Det i sig selv gør mig glad. Jahh, det letter. Presset letter på arbejdet. I næste måned skal jeg lave sjove sjove opgaver. Glæder mig direkte. Hvor er det fedt.

Min numbness skyldes vist i høj grad træthed - egentlig. Tror jeg. Glæder mig til at se fyr... Forelsket. Mmm. Ved ikke. Glad for? Helt sikkert! Nyder? Ja! Hvad er det gode? Det gode er, at det føles så ualmindeligt naturligt at være sammen. Mange ting, der IKKE er et problem. Aldrig mærkelige kostbarheds spil. Fyr tør godt sige 'jeg blev ked af det' - fyr tør godt sige 'jeg er flov over' - fyr tør godt sige 'jeg ville blive glad hvis'.. Fyr er i det hele taget til at være i nærheden af, fordi han ikke er ... ved ikke hvordan jeg skal sige det.

Nå afsted afsted

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bedre....folk er ok uden Iphones :) er publiceret 28/08-2008 18:44 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.