Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey dagbog, - jeg føler mig lidt sløj, har ondt i krøderen..og er øm og træt. Jeg var egentlig gået i seng..men sad og tænkte på mine ideer til nye eventyr,..min første tanke var som sagt om en mand, der sidder alene tilbage i sit hus,..hans kone er død, og hendes billede bliver ved med at falde ned fra vægen,..men han tror ikke på spøgelser..lige meget hvor meget alt det han ikke tror på skriger ham op i næsen..tror han ikke på det..han mener selv han er rationel..men det springene punkt er, at han tror på gud..og denne gud, er den eneste der aldrig viser sig for ham..lige meget hvad.

næst..smagsdommerne kører over tv..og kan ikke lade være med at tænke på kejserens nye klæder..kunne godt tænke mig at lave et kunsteventyr..om nogle digtere der bliver hyret af en by, til at skrive det smukkede digt om denne by..om digtet er så selvfølgelig at kun de med hjerne kan forstå digtet...klart hele byen vil jo ikke fremstå som værende dumme...det springene punkt er jo, når det endelig bliver opdaget at teksten bare er en remse fine ord..der overhovedet ikke siger noget som helst. Kun den rigtige befolkning tør sige, at der overhovedet ikke er noget i digte..jeg har jo en hh uddannelse,..der fik jeg at vide, at når man skriver, skal man tænke på sin modtager..det virker bare som om, at dem der skriver idag, og laver teater..ikke tænker på befolkningen..jeg siger ikke befolkningen er dum, men drop dog snopperiet. - nå det var et sidespor...

Jeg tænkte på at ende op med en eventyr bog, men titlen for de barnlige voksne...Det har altid været min arbejdstitel på mine eventyr.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget efter soldaten er publiceret 29/09-2008 00:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.