åndernes besked til Kenny Raun

Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Kære dagbog - jeg var nede for at opleve hende der kunne tale med ånder ;) efter en times beretning om sit liv,(yarn) se evt filmen den 6 sans *tsk tsk tsk* og efter pausen kom hun til budskaberne fra ånderne.

Og jeg var iblandt de folk som fik et budskab *G* Jeg fik at vide at jeg var meget godmodig,..men at jeg havde et stort temprement, kunne blive hidsig. Så fik jeg at vide, at man kunne gøre tingene hurtig og man kunne gøre ting grundig..jeg var en af dem der gjorde tingene grundig..og at det skulle jeg fortsætte med..så fik jeg at vide at jeg havde en kæde med flere led, og hvis/når jeg pudser den blev den af guld.

Men det var vigtig, at jeg fortsætte med at være grundig, også senere istedet for at lade vreden løbe af med mig.

nå, nå nå...MEN! Tja folk der ser på mig, siger at jeg lyser langt væk af godmodighed..det behøver man ikke at kunne tale med ånder for at kunne se.

Og hvem bliver ikke hidsig engang imellem..det kunne sku da passe på de fleste..

Og det med at jeg har en kæde og at jeg skulle eller pudser den..det passer ingen steder..for jeg har ingen kæde som kan pudses. Så var hun inde på noget med mekaniker - men jeg kan sku ikke finde ud af, at lave en skid. Så den er skudt helt ved siden af!

Det med at være godmodig - venlig, er et overstået kapitel. Jeg hjælper ingen mere..Jeg sagde det for noget tid siden..omkring skydts ånder. Hvis jeg ikke får hvad jeg vil have, så kan de godt se i vejviseren efter min godmodighed..det er slut med det. hvis de findes de her skydts ånder altså..

Det var ligesom om, at de bare forventede at jeg selvfølgelig var den godmodige og ville fortsætte den ad vej..uden at de tog stilling til mine krav. Men jeg har sagt, sådan spiller piben ikke længere..gad vide om de ville vågne hvis jeg satte vækkeuret?
Its a whole new ball game! Its My way, or the hight way.

Og er iøvrigt begyndt at undlade at hjælpe. Men tænker over andre måder at trodse eventuelle ånder på. Findes de får de engang med mig at bestille, gætter på de allerede er ved at gemme sig.

*GG* og hvis der ikke er nogen guider eller skytsånder..ja så er mine fordringer forgæves,..men det betyder ikke noget...Så længe jeg ikke får noget ud af at hjælpe, ligeså længe vil jeg undlade det.

Nå men enten var det en aften i selvskab med en kvinde der tager 750 kr for at formidle en kontakt. og 3-6000 kr for et show, eller også tjaa ,

en ting er sikker, jeg tror mindre på alt efter iaften.






Skriv kommentar

Dagbogsindlægget åndernes besked til Kenny Raun er publiceret 14/01-2003 22:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.