Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Kære dagbog!!

Jeg må nok indrømme at dagen i dag har jeg tænkt meget på hvordan det skal gå imorgen om det er noget eller bare nogen knuder.. Jeg frygter lidt for hvad det er..

Da Jan stod op fortalte jeg ham hvordan jeg havde det med det, og han sagde at jeg skulle tage det roligt.. Hmm det er nok lidt nememre sagt end gjort.. Jeg har en faster i familien som har måtte få fjernet det ene bryst ofr nogen år siden pga kræft, så jeg tænker lidt.. Ja i starten tænkte jeg ikke så emget over det men jo nærmere jeg kommer på det jo mere nervøs bliver jeg..

Jans mor kommer og henter mig kl 11.00 vi skal være i Holdstebro på sygehuset kl 11.30... Jeg er spændt på om jeg overhoved kan sove..

Killingerne.. Ja de er så småt begyndt at spise selv, men er der noget de elsker så er det at lægge i armen og sove når man sidder og laver noget.. Jeg kan ikke li at fjerne dem det er så sødt.. De er også mere vågne nu.. Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg gør så de lærer at gå i kattebakken, den ene af killingerne tissede lidt i dag på gulvet, men det var hurtigt at fjerne.. Men de skal jo helst gøres renlige..

Fik forresten også bestilt billetter her itl den 31/1, vi skal til min fars 50års fødseldag, jeg glæder mig til at se familien igen, det bliver dejligt..

Nåå Ja Jan har fået ferie i uge 9, han var skuffet over der er så længe til, han ville gerne have haft det i næsten uge eller noget, han trænger også til noget ferie, han knokler virkelig når han arbejder.. *SS* Men så er det jo godt at jeg varter ham sådan op ;o)

Nå må hellere se og komme i seng, skal jo op i god tid imorgen..

Sov godt allesammen

Knus Heidi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frygten for imorgen er publiceret 15/01-2003 00:36 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.