15 år siden

Hader - så absolut hader at købe gaver

Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Jeg vil altid så gerne gøre det godt, og jeg ender altid med at være for sent ude og helt og aldeles fantasiforladt, når jeg skal købe gaver. Og jeg synes vist også, det er lidt stressende at få gaver, for jeg er vist egentlig ret kredsen og har svært ved at skjule, hvad jeg mener om tingene.

Familien ved efterhånden, at de ikke skal forvente noget. Engang imellem slår lynet ned, og jeg husker pludselig et eller andet genialt.

Men nu, hvad nu? Fri kl. seks tre aftener endnu inden jeg skal rejse... og aner ikke hvad jeg skal købe, og butikker lukker oftest lige der eller før. Vil gerne give dem et eller andet sådan dansk. En masse sterinlys... men altså, det er et bryllup frøken. Lidt stil, skal der vel være over det. Bamsedrengen fra job foreslog, at jeg skulle tage i Magasin, der vist lukker kl. 19, så det gjorde jeg.

Jeg kan egentlig godt lide, at der bliver kredset om tingene, men altså... når en toiletbørste koster 1100, så synes jeg det er latterligt. Og desuden har design i magasin facon som lavalamper fra 70'erne og er procuceret af plastik i ditto farver. Ej altså... kunne simpelthen ikke finde noget, der gav mening. Og jeg kender dem heller ikke så godt.


Nå, men jeg må vel prøve igen imorgen et andet sted.

Er der nogle, der har gode ideer, så sig endeligt til. Hvem de er? Øh, en mand og en kvinde sidst i 20'erne - tror jeg nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hader - så absolut hader at købe gaver er publiceret 26/01-2009 20:58 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.