15 år siden

Ruineret af Illums bolighus - men lettet

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Så faldt jeg alligevel i fælden med brugskunst for dem, der vælger dyrt. Ville egentlig gerne have købt noget keramik som bedste venindes veninde laver og sælger i specialbutik - men kunne jo ikke nå at komme derud. Og da anden veninde kom med dejligt konkret og godt forslag til noget lignende i Illums Bolighus, som jeg godt kunne nå, så blev det det.

Man får bare ikke særligt meget for 300, som egentlig var mit max, så nu har jeg ruineret mig. Til gengæld ville jeg rigtigt gerne have gaven selv, - fineste lille mælkekande og sukkerskål af helt hvid og rå porcelæn uden på, og klar lyseblå blank glasur inde i de smukke former. Det er på en måde meget rart, når man skal til et bryllup, hvor man er lidt sådan nervøs for at komme med, fordi man ikke kender så mange... er eneste udlænding og nok er pænt flydende, men ikke på den 'nede-med-de fede' - agtige måde.

Gad vide, hvordan det går? Nå, skidt med det. Jeg ville gerne med. Og bruden er så sød... jeg boede med hende og en anden af dem, der kommer til festen i 5 mdr. Mamen og Ivan hedder de. Ivan var homo, men kun lige på nippet til at springe ud, da vi boede sammen. Et år efter, da jeg var i Edinburgh var han helt tilfældigt også udvekslet dertil og vi hyggede os igen sammen... og Ivan havde travlt med sit nye liv ;)

Glæder mig til at se dem begge. Mamen og hendes mand inviterede mig, da de besøgte mig for snart et halvt år siden. De nåede både at møde min søster og fyr. Det var faktisk ret hyggeligt.

Mærkeligt som tiden alligevel har nået at indeholde noget efter J. Hvis jeg stadig sås med fyr skulle han have haft flybillet til Madrid af mig. Han har fødselsdag den dag jeg rejser. Men det er jeg ikke, og det skal jeg heller ikke være.

Jeg lille latterlige frøken, der bare synes det kunne være hyggeligt at have nogen at rejse med. Fnys en hykler!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ruineret af Illums bolighus - men lettet er publiceret 27/01-2009 21:45 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.