21 år siden

Hans svar....

Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
SMS: "...nede og spise.....fik hendes hilsen....Osse han er glad for livets mysterier....Han venter spændt på hvad hun har fundet på.....*S*"

*suk!* ...jeg er simpelthen...forelsket. Bekræftet ? Glad for at han svarer ?

Jamen...han svarer jo egentlig at han ved at jeg finder på noget...ud over det sædvanlige...er jeg ganske sikker på...eller så nyder han bare at jeg åbenbart godt kan lide at give små overraskelser....

Ved du hvad jeg skal ?

Jeg skal virkelig styre mig.....fandt en hilsen han har givet på en hjemmeside *GG* man er vel lidt vant til Nettet ? ;oP han er fra 61 dvs. 41 år....dejlig dejlig mand. Ungdommelig, kærlig og frisk....er det 1 af mine soulmates ? Ham her...ham kanjeg bare lide....

Jo..jeg skal passe på at jeg ikke sender ham en masse....overlæsser ham...og hvad ved jeg. Tage små skridt. 1 dag ad gangen. Ih...gad vide hvornår det er at han kommer tilbage ? :o)

Håber virkelig på nogen gode dage med ham....det skal jeg simpelthen. Snakkede med min italienske kollega om sex og kærlighed....laaang tid. Det var rart. Jamen....min kære udkårne får jo sin blokerin :o( når der er følelser...så *suk* den stoooore udløsning ...sammen...den fik vi jo ikke. JEG fik...da...så jeg egentlig ikke har noget at beklage mig over. MEN sex er så vigtigt....det skal bare køre som et klokkeværk....hvis du spørger mig. Nå nå...,men men - jeg er VILD med ham...netop fordi vi stræber efter friheden....til atvære os selv. Hvis han kærligt sender mig i armene på andre er det ok...men jeg VIL først opleve ham intimt, følelsesmæssigt skønt..lidt kinky stuff og hvad ved jeg af alle de romantiske ting man gerne laver ;o) Han er simpelthen bare for dejlig....;o)

Ja - sådan skriver en forelsket....i dag *GG* ihvertfald. C har endnu ikek svaret - men livet ER et mysterium - et eventyr...and I want a ride ! ;o)

*QnuZ*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hans svar.... er publiceret 22/01-2003 19:07 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.