15 år siden

B-film og opførsel

Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
S og jeg har slanget os hele aftenen her hos mig. Emil hygger med sin farmor og farfar. Gosh hvor jeg dog også trænger til en dag eller to for mig selv.

Vi lavede kartoffelmos og bacon. S er på 2. uge som ikke-ryger og stærk tilhænger af alt der har smag og kraft. Hatten af for hende.

Med 3 film fra Blockbuster, sodavand og snold har vi bare ligget og taget i mod underholdning. Ak den sidste film var dog noget af det mest uforskammede lort jeg længe havde set. Nede i forretningen protesterede jeg allerede vildt. Jeg forsøgte at vise S hvor meget B selv coveret afslørede men hun var ligeglad. Vi skulle bare have den haj-film.

Bullshit for skuespillere og handling. Noget med en masse hajer der grundet forurenet vand, får en mere og mere agressiv adfærd, æder mindst 50 mennesker, spytter arme ud til højre og venstre også lige pludselig; "TO BE CONTINIUED"!!! Bare sådan ud i det blå. Selv om hele filmen havde været vildt dårlig, krævede jeg nærmest at få en afslutning på det galskab.

Vi blev enige om at der burde være en slags komite, hvis job var at beskytte os mennesker for sådanne bæ-movies!

Udlejer har igen opført sig yderst besynderligt. Den længe ventede ovn kom han med. Havde han enten i annoncen eller til fremvisning oplyst mig om at køleskabet ville være uden fryser, ventetiden på en lille bordovn ville være på 3 uger og internettet ville slukkes sådan når han syntes...havde jeg nok indgået en skarp forhandling af huslejen eller måske slet ikke sagt ja.

Nå men han kom med ovnen som var det den mest fantastiske opdrivelse han havde gjort sig. Han havde igen den her underlige nærmest overdrevne venlighed over sig. Mens han gik og fortalte om hvor meget man kunne spare, hvis man HUSKEDE at slukke for stikkontakter osv, mærkede han på alle radiatorerne. Han understregede flere gange at han "bestemt ikke var fanatisk" men selv slukkede han for ALT hele tiden.

Til sidst sagde han at han nu havde overholdt alle sine opgaver mht hvad her manglede. Jeg orkede ikke engang at begynde på at modsige ham og nikkede blot venligt.

Prøv at hør! Jeg føler ingen lettelse ved at gøre ham til bussemand. Det er sgu bare svært at acceptere alt det her og endnu mere svært at se hvor meget han skifter. Et sidste lille niv i siden, er at jeg lige har modtaget en mail fra den boligportal jeg stadig abonnerer på (som også ledte mig til denne lejlighed), om en lejlighed nærmest identisk med den her, samme kategori, samme postnummer og endda med 7 kvm2 mere men som står til 2500 kroner MINDRE end denne.

Haha...det er sgu da for grinagtigt alt det her.

Jeg søger videre. Man kan håbe på, at jeg om....tja....6 måneder er på plads der hvor jeg og min Emil skal være. En realistisk tidsramme tænker jeg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget B-film og opførsel er publiceret 14/02-2009 00:25 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.