Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Der er en uge til skolestart. Det bliver godt. Jeg trænger til at få fjernet fokus fra rodet i livet og gemme mig bag skærmen med min kreativitet. Læren skulle være rigtig god.

Jeg flytter Emil hjem i L's lejlighed. Vi skal tale om hvordan det så skal være indtil jeg får et blivende hjem til Emil og mig.

Jeg ved det endnu ikke. Altså hvordan det skal være. Jeg ved jo at L ikke kan være fuldtidsfar og det er jeg slet slet heller ikke interesseret i. Jeg ville aldrig kunne undvære Emil i flere dage i træk, om heller ikke for en kortere periode.

Emil havde en weekend i L\'s lejlighed sammen med hans farmor og farfar. Da jeg kom derhjem søndag formiddag, så jeg hvor rolig han var og hvor meget han hyggede sig. Hvorfor tvinge ham til at vænne sig til denne lejlighed når vi alligevel skal rykke om et par måneder. Lige nu er jeg parat til at gøre hvad som helst for Emil, om så jeg skal pendle mellem stederne. Jeg er endda parat til at klare L.

Heldigvis er vi enige om at det som er bedst for Emil er vores midlertidige løsning.

Jeg knokler for at finde os et hjem hvor vi kan blive til vi selv ikke orker det. I dag har jeg skrevet på et par annoncer og krydser fingre. Jeg prøver at frasortere alle fremlejer og går direkte efter et sted som er ubegrænset og realistisk. Ved dog godt der skal et mirakel til (eller en god sjat sorte penge) Jeg gør ikke samme fejl to gange.

Jeg søger ligeledes gennem kommunen.

Der må sgu være et eller andet for os derude.

Jeg lægger min opsigelse til Mr. Bar Røv en af dagene. Jeg er bange for drama...men kun fordi hans humør har været så uforudsigeligt. Det er desuden mit mindste problem. Jeg må bruge dette sted som et frirum fra L...og et opbevaringssted til mine ting. Dyrt dog...

Emil har feber og er helt dvask. Den lille fyr. Han vil helst bare gerne sidde og se Pingu med en dyne over sig. Når jeg lægger mig ved siden af ham, putter han sig ind til mig. Jeg smelter...

Det gør av inden i mig i dag. Jeg ser frem til en afslutning på det her. Ser frem til et hjem hvor jeg kan finde tryghed og overskud til at leve ordentlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opsigelse er publiceret 16/02-2009 18:39 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.