15 år siden

Hvem styre hvem

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har sygemeldt mig igen ( for femte gang ). Kunne / kan ikke overskue mere en end en halv dag afgangen. Jeg bliver så inderlig træt og udmattet. Før sygemeldingen, kunne jeg allerede efter 2-4 timer på arbejde, mærke hvordan trætheden og magtesløsheden kom snigende. Selvbebrejdelse og ” hammeren ” som jeg er så god til at slå mig selv med, gør det selvfølgelig ikke bedre !
Missede en aftale med ”min” sygeplejerske i går, pga. at for sov mig. Ringede straks jeg stod op og talte med hende pr. tlf. i stedet. Hun ville tage mig op på konference mht. medicinering. Det er fine steder jeg kommer, vel om mærket uden at være tilstede.
Har en stor formodning om hvorfor jeg igen og igen må have assistance, og hvorfor jeg ikke bare have det godt og klare mig selv. Mit liv er meget styret af at jeg skal have styr på alle andres liv, end mit eget, og derved kommer jeg i sidste række, og må så på et tidspunkt betale prisen.

Har netop fået smidt i hovedet af min datter, at jeg er fuldstændig ligeglad med hende, og hun ligeså godt kan tage sit eget liv. Udløseren til dette er, at jeg ikke kan få undertråden i symaskinen til at virke !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem styre hvem er publiceret 07/05-2009 14:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.