Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har fødselsdag. Hip hip hurra.

Jeg startede dagen med at stå op kl. 5 for at nå at lave noget arbejde, som ellers ikke ville blive færdigt til tiden. Første del. Så skulle jeg igang med anden del idag. Men det har været en absolut lortedag.... mange mange mange telefoner, og små uafklarede ting og sager. Ikke megen produktion. Virkelig dårlig, forvirret og meget lidt konstruktiv stemning.

Er muggen, var muggen og stresset. Sotresøster ringer anklagende kl. kvart i fem og spørger efter min adresse. Vi havde aftalt kl. halv seks. Hun slutter samtalen lidt fornærmet af med, 'nå, men det er ok, så venter vi bare. Vi er der jo nok før dig'. Hun kunne slet ikke slappe af med at spise. For ungerne var jo så trætte. 'Ja, de plejer jo at sove nu'. Nå undskyld. Så lad da være med at komme!!! Jeg vær tæt på at græde. Jeg føler mig presset fra flere sider.

Så ville jeg have arbejdet i dag, da 2. halvdel af projektet jo heller ikke blev lavet i arbejdstiden hvor 2 er på ferie, og 2 idag var syge, så vi var nede på et mandskab på 3 (flot!). Fik kort nævnt det på chat til venindes kæreste. Lidt træt af det hele. Prøvede min nye støvsuger, jeg fik i fødselsdagsgave af mine forældre (sikke en fest!).

Og så ringer det på døren.... og pludselig, står homopigen og kæresten med små kager og flag på bagtrappen, og synger sang. Kl. halv ti .... Hvor helt utroligt dejligt. Nu har vi drukket lidt hvidvin, og jeg vil iseng. Håber at kunne komme tidligt op igen.

Jeg er så glad for mine venner!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hip hip hurra er publiceret 30/06-2009 23:37 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.