Næseblod og onkler, der bliver væk..?!

Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Her til dags undrer jeg mig meget.
Hvorfor har jeg haft næseblod onsdag, lørdag og mandag? Kun i det ene næsebor(det venstre) og haft en fornemmelse, at noget er galt? Første gang sad jeg bare i stuen sammen med min bror og så Transformers på DVD, gik på toilettet og da jeg kom tilbage og satte mig i sofaen, fnyste jeg og der kom blod med ud.. Fik noget på bukserne og dryppede ned i vasken på selvsamme toilet, mens jeg tænkte; det sker der jo nok ikke noget ved.. Talte også med en voksen om det(Fars kone, hun er lægedatter og hendes søster er overlæge) og hun sagde noget om bristet blodkar i næsen.
Lørdag skulle jeg med en gruppe mennesker, som jeg skrevet med på en hjemmeside til Fårup Sommerland og før vi tog af sted fik jeg OGSÅ næseblod. Mens jeg lå i min seng med toiletpapir vædet i koldt vand i selvsamme næsebor, regnede jeg mig til, at hvis jeg fik det torsdag også, ville jeg for alvor blive nervøs.
Mandag, efter en rejse til Skanderborg(Odder) om søndagen til en studenterfest og hjem igen dagen efter, fik jeg igen næseblod, tog et håndklæde(Mit foretrukne våben mod blødninger uden for 'sæsonen'(Kan bare ikke fatte, hvorfor man ikke bare kan lugte af frugt i stedet for...?!)) og holdt det op mod næsen for at stoppe lortet.. Møgnæseblod..
Har så hele dagen rendt rundt med selvsamme håndklæde hele dagen i dag for at være forberedt på hvis jeg får næseblod. Har endda også været inde på Wikipedia og fået den opfattelse, at jeg måske kan have anæmi eller på den engelske, som jeg fik mere ud af end den danske(Den har i det mindste symptomer i listen!), anaemia eller bedre forklaret, jernmangel(eller blodmangel, kan ikke huske det).. Nogle af symtomerne passede endda på noget, jeg haft i et stykke tid..
Til noget heeeelt, helt andet: Min onkel( og tante) har jeg ikke talt med i et stykke tid og det begynder at gå mig lidt på nerverne. Tog mod til mig og skrev til ham inde på Facebook(Der er han opført som en ven, men når han ikke engang kommer til en familiefest eller i det mindste giver lyd fra sig i den hentydning, føler jeg nærmere at han er et fjernt familiemedlem i stedet) og spurgte, hvorfor han ikke kom til familiefesten og at jeg savnede ham samt tilføjede en ked af det smiley( Den ser sådan her ud (T.T) ) og et *snøft*.. På vej ind på den her side blev jeg også lidt sentimental og græd næsten, men det forsvandt som var det bare et nys, man holdt tilbage. Jeg håber bare mest af alt, at næste gang der er familiefest, at han så vil komme, for jeg kan næsten ikke huske, hvordan han og min tante ser ud og begynder også lidt at føle, at han har stødt familie fra sig.. Gad vide om det er den anden vej med min tantes familie...?!

Det er de to tanker, der gå mig mest på og jeg ved godt, at det er en slags brokke-emne-dagbogs-side, men lad det være ved det.. Synes bare ikke at det er fair af min onkel, bare fordi min mormor(han er min mors lillebror) dør..(Han dukkede dog op til begravelsen, men så så vi ikke mere til ham...*Bandeord om en person, men ikke for grumt*)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næseblod og onkler, der bliver væk..?! er publiceret 30/06-2009 22:29 af Kischii Hikikomori (Talan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.