drømme og efter aftensmad

Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hey dagbog, jeg sov ikke så godt inat...jeg drømte jeg var tilbage til de steder i mit liv, hvor jeg blev nedvurderet. Alt virker bare så sort når man vågner efter sådan en drøm, - var der nogen sinde noget godt?! Det føltes som tusinder af dårlige minder, der alle for igennem hovedet på en gang. Disse drømme er der aldrig når kærligheden i er mit liv..men som du ved dagbog,..forbandelsen.

Idag bestiller jeg så aftensmad til mig og mine forældre. Jeg køber 3 durum ruller, og får det bragt hjem til dem..jeg ved godt min mor ville sige, pas nu på dine penge..ja det er ok mor, men når jeg ikke har nogen mere, så kan jeg ikke gøre det..og når i engang dør, kan jeg heller ikke gøre det..så hvad kan jeg sige..lev idag. dø imorgen. Det sagde jeg ikke til hende..blot det skulle hun ikke tænke på..

Jeg er så træt dagbog, jeg kan sove konstant hvis det er. Jeg kan ligge mig ind i sengen og bare sove..mangler energien til at gøre alt. Jeg tænkte inat på, om jeg fik sendt de sidste eventyr jeg skrev..det må jeg se på engang. Jeg drømmer i vågen tilstand stadig om engang at tage mig sammen, til at sende nogle af mine ting ind..dem jeg er gladest for..jeg er sikker på, at en ville kunne bruge min sang..og måske betale mig for dem, hvis det er..

19:04 - er lige kommet hjem fra aftensmaden jeg bestilte til de gamle..vi sad og hyggede os, selv om de nu syntes det var lidt stærkt (maden)
aaark, maden har fået tarmen igang...hvilket minder mig om..jeg fik at vide at en familie jeg kender, skulle holde grill aften med alle...også bøssen, som faderen var lige ved at slå hånden af, hvis det ikke havde været for den lille søster. Jeg ville godt have været en flue på vægen.,.eller måske have sagt noget med..skulle det være en pølse mere...vi må hellere tage den af nu..du plejer vel ikke at få dem når de er revnet..eller ,..se han guffer godt nok til, gad vide hvad han gør ved dem ellers...ikke for at drille bøssen..men faderen..han ville nok ikke have det så godt...aaaah, gudstav vid's knagsted er ikke lavet forgæves..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget drømme og efter aftensmad er publiceret 10/07-2009 13:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.