14 år siden

J i drømme hele natten

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Igår nat drømte jeg, at jeg spiste mit dankort :) Det har jeg selv grinet en del af... gad vide, hvad det handler om.

Og i nat har jeg så drømt om J...

Så dejligt, og rart og alligevel ondt og hjerteskærende sandt. Det kræver ikke mange af mine analytsike evner at få det til at give mening.

Det var noget med at vi skulle bo ved siden af hinanden... en utroligt stor og dejlig delelejlighed, og et værelse, der ligesom var en del, med en dør ind til resten af lokalet. Vi var så glade, dansede rundt i huset og nød at være sammen.

Jeg kan ikke huske hvad rækkefølgen var. Istarten skulle vi bo der sammen, og det var så dejligt at man kunne gå fra det ene rum ind til det andet og føle at man boede sammen, når man havde lyst og kunne lukke døren, når det var det man ville. Men på et tidspunkt i drømmen gik det op for mig, at jeg skulle bo på værelset alene, og at jeg gennem den tynde dør ville kunne høre J være sammen med hans nye kæreste. Døren skulle være lukket. Jeg prøvede at stoppe døren til med bogreoler, men pludselig synes det hele utroligt proppet og slet ikke hyggeligt, og jeg havde ikke engang plads til et skrivebord, som betyder meget for mig at have. Jeg fik klager fra overboen fordi J spillede for højt musik. Og jeg var meget ulykkelig.

Uden for vinduet til mit værelse var der en art forvokset blomsterkasse/altan som havde fordybning og vand i. Stor nok, til at man kunne bade i den. Jeg kan godt lide at bade. Jeg fik mig og venner ud at bade i den... men jeg var hele tiden usikker, og jeg vidst godt at det var noget skidt, at jeg boede i det værelse. Pludselig kom der på en eller anden måde for mange ud i altan-vandkassen og det hele ramlede sammen. Den faldt ned, og de gjorde de store metalstivere fra muren, murbrokker og vandrør løse og skrøbelige og porrøse. Vandet sprøjtede fra vandrør og revner, og altankassen trak husmuren med ned og det hele faldt sammen.

Godmorgen frøken.
Ud at få din verden til at hænge sammen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget J i drømme hele natten er publiceret 02/09-2009 07:44 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.