21 år siden

Mødet med en døende

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er begyndt på mit nye arbejde i dag, og når man trækker den døende 45 årige kvinde (lungekræft) fra, er det meget berigende. Det er nogle utrolig dejlige mennesker der arbejder der, sjove og varme, og mest unge (kaldte jeg mig selv for ung??).
Jeg var som sagt ude ved den 45 årige og så et andet tilfælde, med en meget dement ældre damen. Hun kan ikke huske hvad man snakkede om for 20 sekunder siden...skræmmende! Mange ligger hele tiden i sengen, og det er frygteligt at se! Heldigvis er det arbejde man laver, med til at gøre daligdagen lidt mere behagelig for mange - det er bestemt ikke som at sælge brød. Hos de mennesker man kommer møder man smil og varme, og det er helt umuligt ikke at lade dem bevæge sig ind under huden - på trods af de utallige "gode" råd om at man skal lade være, men man er vel kun et menneske?
Jeg vågnede for 20 min. siden - har sovet fra kl. 16 af hvor jeg kom hjem....er noget så træt, så jeg bestemt skal ind og sove igen...
Da jeg lagde mig under den varme dyne, var jeg ikke forkølet, det er jeg godt nok blevet. En blanding af snorkelyde (jeg plejer ellers ikke at snorke, siger de kloge) og små grynt kommer ud af min mund, når jeg ved forskruede tilfælde åbner den....

Det var rart lige at få sat de mennesker som jeg har mødt, på. Det bliver dog ikke til ret meget mere i aften.....gaaaaaaaaaaaaaaaab, er så frygtelig træt :-)

Nat, nat.
Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mødet med en døende er publiceret 04/03-2003 20:23 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.