14 år siden

1. pakker købt

Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Julen nærmer sig og meget er der sket siden jeg sidst skrev her..

for 2 dage siden havde jeg ikke købt en eneste julegave men en dag med gavekøb sammen med min datter og en med min kæreste sååå lysner det en smule.. hader simpelthen at shoppe... jeg er meget mere til bare at være naturlig hygge..

Sidste weekend havde vi besøg af Ellen og Carlo fra marsken dejligt at se de har det godt med hinanden nu de er blevet hjemmegående begge 2...

Så fik vi også lige afprøvet jule(ude)stuen. den bestod prøven og kunne godt varmes op trods meget vinterkulde,, sååå nu skal der bare pyttes det sidste pynt på træet lidt pakker under så er den klar til juleaften og dage..

Jeg skal i vanlig stil være hos mine børn og deres mor juleaften såååå lander jeg i kærlighedens favn i løbet af julenatten;-)

Det blev året hvor Pongo blev træt ikke skulle med mere... mennn kunne jo sikkert heller ikke forlange mere 14 år er jo ret godt gået af en labrador hund.

Det blev året hvor jeg fik en lille økonomisk bil istedet for berlingocamperen havde jo længe sagt at bilen skulle holde Pongos tid ud.. Har fået en lille Kia Rio som bare kør og kør næsten uden der skal brændstof på;-)

Berlingocamperen havde så meget sjæl jeg ikke kunne sige helt farvel så den køre med Noa og barnevogn hos vores familie i Kolding, de nyder at kunne sætte barnevogn ind uden at klappe den spor sammen... Ååå vi er så glade ved forsat at kunne bruge berlingocamperen i ferier fremover...

Såå har jeg fået mit helt eget 1. barnebarn det er en lille kattekillling som hedder Diva den er helt fantastisk sød ååå springer rundt i hendes nye bolig;-)

Kan i alle have det godt derude på en dag hvor vi godt kan mærke klimaet er brudt sammen;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. pakker købt er publiceret 17/12-2009 12:08 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.