Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Igår var jeg til Sannes 18 års fødselsdag, og den var god. Sanne er en veninde fra efterskolen, og hun er... skal vi kalde hende lidt af en mundfuld? Hun er fx medlem af hjemmevernet, og lidt højtråbende, klæder sig noglegange gotisk, andre som en cowboy (hat og støvler) og går ellers i militærpræget tøj. Desuden går hun op i musik, katte og teater. Men hun har plads i mit hjerte, til trods for at der er meget forskel på os.
Til festen var vi 6 personer.
Sannes nye kæreste Mikkel var der. Han er 17, og den jeg alleralllerallerbedst har kunne lide indtil vidre. "Sanne! Gør alt for at beholde ham!" Jeg mener nu er han ikke nogle og 30, og ikke nær så tomhjernet som Tommy. Han klarer sig også bedre end hendes bedste ven Jimmi(jeg er hendes bedste veninde siger hun). Jimmi fusker hun vist rundt med når hun har mellemrum mellem kæresterne. -Han må tale til hendes vildere jeg tror jeg, ligesom Tommy må have gjort. I starten af festen, var det altså lidt ulideligt, for Sanne og Mikkel sad indfiltrede i hinanden halvdelen af tiden. Han nåede også at blive sat i håndjern på hendes seng, det var lidtMEGET for meget.
Til festen var også Sophie, Jakob og Nils. Jeg er sikker på jeg har set Nils før. Hvor?.. Sophie gik i 3.g, og har boet i tyskland (hun er derfor god til tysk). Desuden havde hun aldrig haft en kæreste før. Derfor var hun belejligt anbragt ved siden af Jakob (der kun var inviteret med af samme grund), og de blev da også et fint par i løbet af aftenen. Sophie fik dog en langstrakt massage af jakob i Sannes værelse. Men da de kom ud, var de til at have med at gøre. Jakob var også en hel fin fyr.
Så var der Nils. For at beskrive ham, så jeg selv kan huske ham i fremtiden;
Bøvet udseende, computernørd og med briller. Desuden Stille. Var han med for min skyld? Ved det ikke, men han sad ved siden af mig. Ikke en jeg ville falde for. På et tidspunkt da Sanne lå og rodede på sengen med Mikkel, og Sophie fik massage af Jakob, sad vi og spillede kort. Vi var begge stille personer, go sagde næsten intet til hinanden. "Sanne! Du skal ikke lege Kirsten Giftekniv med mig, det er du ikke god til." I løbet af aftenen kunne vi dog godt tale lidt med hinanden (det var vi vist tvunget til). Men at forsøge at sætte to stille personer sammen, er som at sætte to tennisbolde op mod hinanden og så håbe på at de smelter sammen. Det gør de ikke. Men det kan jo også godt være at han bare var med, uden nogle bagtanker.

Nåmen, idag gælder det Daniels begravelse. Ses

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MiniFest er publiceret 22/03-2003 09:05 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.