14 år siden

Findes faktisk stadig - lidt

Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Er faktisk ikke helt forsvundet -

Tror jeg blev slået lidt ud af et fint brev jeg fik efter sidste gang jeg skrev herinde, om de der mænd. Blev så glad da jeg fik det. En ting er at folk overhovedet gider at læse hvad jeg skriver, men at de også har lyst til at tage sig tid til at skrive til mig og prøve at trøste og berolige mig, det er jo fantastisk. Hvis denne person tilfældigvis læser dette vil jeg gerne sende dig en tanke og et tak. Har ikke ville skrive privat til personen da jeg så vil føle det ville bryde lidt af ideen i hvad det er jeg vil bruge denne side til.. Men er glad for du skrev :)

Nu jeg alligevel er inde på det med at læse andres dagbøger, så er det helt underligt man sådan kan sidde og følge med i hvor mange der læser ens (til tider) dumme tanker og kedelige hverdag. Bryder i virkeligheden hele ideen i dagbøger, som er noget meget personligt. Alligevel vil jeg da gerne indrømme at jeg elsker at læse hvad andre skriver. Har altid elsket bøger skrevet i dagbogsform, eller som i blokromaner. Fx er de bøger jeg har læst flest gange (og læser nu) er Nynnes dagbog I II og III, fantastisk læsestof.

Læste i en andens brugers dagbog påvet tidspunkt at han ikke læste hvad andre skrev i deres dagbøger herinde. Ved ikke om jeg skal tro på det, men hvis det er rigtigt er det da lidt for dumt. Man kan få meget godt ud af de bøger, fx at finde ud af man ikke er alene...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Findes faktisk stadig - lidt er publiceret 10/03-2010 20:32 af BareMig.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.