Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Tøsebrunchen med ex-veninden Jydepigen gik godt. Det var vildt mærkeligt til at starte med, og vi gav ingen krammer, som aftalt, men efter noget tid, var det ok, faktisk mere end ok. Det var rart at se hende og jeg kunne mærke at vi stadig holder af hinanden og prøvede så godt vi kunne at opføre os pænt, og det gik rigtig godt. Jeg er stadig sikker i min beslutning og var ved at brække mig, da hun begyndte at sidde og tale om positiv psyokologi med Anne, og at hun havde mødt endnu en fyr, som "ikke skulle have en kæreste i sit liv lige nu"...
Fat det nu bare, han er ikke interesseret..

Inden brunch skulle jeg lige i Føtex og fandt de sødeste små 'vindmøller' i flere farver og valgte 3, som vi kunne bruge til borddækning og Mia, Jonnas datter, kunne få én og lege med, men da jeg vendte mig og skulle gå videre, stod der nogle store nogen i alskens farver, og jeg kunne slet ikke lade være med at vælge den mest farverrige til Mia - hun er en rigtig lille prinsesse, som elsker fest kjoler og farver og den gjorde skam også stor lykke.
Endnu større lykke gjorde det at hun kom til at sidde ved siden af mig og vi på et tidspunkt begyndte at lege med hendes 'playdove' - det var så hyggeligt, og jeg lavede alle mulige figurer til hende i det farvede ler, så vi endte med at blive rigtig gode venner. Vi havde aftalt at jeg skulle have én af de små vindmøller med hjem og hun måtte beholde de to små og den store, men da jeg skulle hjem, rakte hun mig (med vilje) den forkerte, og jeg måtte være 'streng' og tage den vi havde aftalt jeg skulle have.. Det gav ikke nogle ekstra point, men det var meget pædagogisk, og da jeg cyklede derfra, stod hun alligevel ved vinduet og vinkede med sin far :o)

Jeg har fået en ny ven :0) Og i dag da hele familien var ude at gå en tur, sendte de et billede til mig af Mia og hendes nye 'vindmølle' - sååå fint.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny ven er publiceret 14/03-2010 20:58 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.